ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ- Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΩΜΩΔΙΑ!!!(TRAILER)

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣΠοιος δεν θυμάται τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του Νίκου Περάκη, πριν από έξι χρόνια, «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο»;
Εκοψε 1,5 εκατομμύριο εισιτήρια και είχε κάνει χιτ το «Πάνω στην τρέλα μου» με τη Βανέσα Αδαμοπούλου. Μια παρέα νεοσύλλεκτων είχε κληθεί να αντιμετωπίσει μια ελληνοτουρκική κρίση στη βραχονησίδα Πίττα του Αιγαίου και είχε βγάλει το ελληνικό έθνος ασπροπρόσωπο.

Τα χρόνια πέρασαν. Οι φαντάροι πήραν απολυτήρια, φόρεσαν πολιτικά και ο καθένας
τράβηξε το δρόμο του. Την κατάληξή τους σήμερα θα δούμε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά». Ξεκινάει γυρίσματα στο τέλος του μήνα, με το ίδιο καστ. Οι ήρωες, βέβαια, παραμένουν νέοι και ωραίοι, όπως συνηθίζεται στις ταινίες του Περάκη.

Απρόβλεπτη είναι η τύχη τους. Ο Νάκος (Σωκράτης Πατσίκας) έγινε χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών. Ο Καλούρης (Ιωάννης Παπαζήσης), δημοτικός σύμβουλος, που προσπαθεί να συμμαζέψει την αισθητική της πόλης. Ο Τζιμπιτζίδης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), περιζήτητος γκουρού, που έχει αναλάβει την πνευματική καθοδήγηση μέχρι και μελών του υπουργικού συμβουλίου. Ενώ η πρώην σύντροφός του (Βίκυ Καγιά) έγινε υφυπουργός. Ο Παρλαβάντζας (Γιώργος Σεϊταρίδης) άνοιξε εστιατόριο ανατολίτικων γεύσεων. Οσο για τον Σταυρομαθιακάκη (Ορφέας Αυγουστίδης), γύρισε στην πατρίδα του, στον Ψηλορείτη. Υστερα, όμως, από τη μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενής του 12χρονης ορφανής Πακιστανής Νούρι (Δέσποινα Μαυροειδή), ήρθε και αυτός στην πρωτεύουσα για να βρει τα ίχνη της. Ενώ ο δημοσιογράφος Μεκρής (Ρένος Χαραλαμπίδης) συνεχίζει τη σταδιοδρομία του στο «Parthenon tv» αλλά και ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου.

Ολα αυτά μέσα σε μια Ελλάδα που υποφέρει, αυτή τη φορά όχι από εθνική κρίση, αλλά οικονομική, κοινωνική και ούτω καθεξής. Γιατί Περάκης είναι αυτός και σίγουρα το σκηνικό του είναι η ελληνική κοινωνία του σήμερα.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Αναζητήσεις
λουφα και παραλλαγη σειρηνες στη στερια
Τυχαία Θέματα