Απάντηση στην καταγγελία για Plus4u

Μια απ τα ίδια έπαθα κι εγώ με τη συγκεκριμένη επιχείρηση.
Είδα στο site τους ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού Delonghi Rapido, το οποίο, έτσι όπως εμφανιζόταν στη φωτογραφία περιγραφής του, είχε και χρονοδιακόπτη.
Η τιμή του ήταν στα 226 ευρώ και με αυτό το ποσό χρεώθηκε η πιστωτική μου κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις. Όταν όμως παρέλαβα το καλοριφέρ ο χρονοδιακόπτης δεν υπήρχε. Επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί τους και τους είπα ότι με παραπλάνησαν με τη φωτογραφία
κι ότι απλό καλοριφέρ χωρίς χρονοδιακόπτη μπορούσα να βρω και σε καλύτερη τιμή. Μάλιστα το ίδιο ακριβώς μοντέλο καλοριφέρ το βρήκα και στον Κωτσόβολο με 1! 99 ευρώ !!! αλλά δεν το πήρα από εκεί γιατί δεν είχε χρονοδιακόπτη. Θεώρησα δε ότι η διαφορά της τιμής (199 με 226) οφείλετο στον χρονοδιακόπτη. Μου απάντησαν ότι δεν παράγεται πλέον αυτό το μοντέλο καλοριφέρ με χρονοδιακόπτη κι αν ήθελα να τους το επιστρέψω και να μου δώσουν τα λεφτά ή αν προτιμούσα θα μου επέστρεφαν ένα ποσό 13 ευρώ για να μοιράσουμε τη διαφορά. Προτίμησα τη δεύτερη λύση, γιατί φοβήθηκα μήπως πάθω μεγαλύτερη ζημιά επιστρέφοντάς τους το προϊόν και κυνηγώντας τους μετά για να πάρω πίσω τα λεφτά μου. Και μάλλον δεν ήταν αβάσιμοι οι! φόβοι μου. Όσο τα είδατε εσείς αυτά τα 13 ευρώ άλλο τόσο τα είδα κι εγώ.
Μετά από κάποιες ημέρες το συγκεκριμένο καλοριφέρ το κατέβασαν στο site τους στα 210 ευρώ. Αλλά η παραπλανητική φωτογραφία με τον χρονοδιακόπτη παρέμεινε, μήπως και τσιμπήσουν κι άλλα κορόιδα.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα