Καταστρεφουν τον ρουκουνα στην αναφη με τις πλατες του δημου #anafi

Μπουλντόζα μπαίνει μέρα μεσημέρι σε χαρακτηρισμένο παραδοσιακό μονοπάτι της Ανάφης που οδηγεί στην παραλία του Ρούκουνα προκαλώντας καταστροφές, αλλά αποχωρεί πριν φτάσει η αστυνομία. Ο Δήμος βεβαιώνει απλώς ότι δεν ήταν αυτός που έκανε την παρανομία αλλά δεν προβαίνει σε καμία κίνηση για να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι δράστες. Επιχειρηματίας που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή καίγεται να ανοίξει οδική πρόσβαση προς την παραλία. Βρείτε τη σύνδεση μεταξύ των τριών προτάσεων.
Λεπτομερέστερα:
Αυτό είναι το μονοπάτι που οδηγεί από τον αυτοκινητόδρομο στην παραλία του Ρούκουνα.
Πρόκειται για σηματοδοτημένο και χαρακτηρισμένο ως διατηρητέο μονοπάτι που κατεβαίνει τη ρεματιά μέχρι την παραλία μέσα από πυκνό καλαμιώνα.
Εδώ και λίγα χρόνια, είναι γνωστό ότι επιχειρηματίας προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, ενοικιάζοντας έκταση που συνορεύει με το ρέμα και το συγκεκριμένο μονοπάτι από τα δυτικά. Βασικό εμπόδιο στα σχέδιά του για ανάπτυξη της παραλίας (έχουν ακουστεί πλάνα για δημιουργία κάμπινκ, ή εστιατορίου, ή εκμετάλλευση της παραλίας με ξαπλώστρες και ομπρέλες) έχει υπάρξει η έλλειψη δρόμου που να συνδέει το κτήμα με την παραλία του Ρούκουνα. (Ο υπάρχων δρόμος που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του ρέματος και φτάνει μέχρι το πάρκινκ της υπάρχουσας ταβέρνας στον Ρούκουνα βρίσκεται μέσα σε ιδιωτική έκταση και είναι, ως εκ τούτου, ιδιωτικός). Προφανής πρόσβαση στην παραλία είναι μόνο το μονοπάτι που κατεβαίνει μέσα από το ρέμα. Απαγορεύεται όμως, αυστηρά, η διέλευση τροχοφόρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα