O γαμος του γαβριηλ και της ρανιας...

21:31 15/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Πιστός στην παράδοση ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος χόρεψε ζεϊμπέκικο ...
στο γαμήλιο πάρτυ του, όπως κάθε γαμπρός χορεύει στο γάμο του.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ενώθηκε το Σάββατο με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Ράνια Τζίμα, δημοσιογράφο του Mega και στη συνέχεια το ζευγάρι γιόρτασε το ευτυχές γεγονός με την οικογένεια, φίλους και συναδέλφους, σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής.

Η τελετή στο δημαρχείο της Αθήνας ήταν κλειστή
και λιτή, στη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε όμως τόσο το νιόπαντρο ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο γαμπρός χόρεψε τη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους.

Ο χορός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου απαθανατίστηκε και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χρήστη Yorgo Sakellaridi ο οποίος έγραψε: «Πάντα γερός Γαβριήλ μου με ευτυχισμένη οικογένεια Πάντα εκεί ψηλά στον καθαρό αέρα να μην βλέπεις καν τους ανώμαλους ψυχικά & διαννοητικά….».

Το ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο της Αθήνας στις 19:00. Ο Γαβριήλ Σακελλαριδης και η Ράνια Τζίμα κατέβηκαν μαζί από το μαύρο Opel Astra που τους μετέφερε, εμφανώς ευτυχισμένοι. Εισήλθαν στο δημαρχιακό μέγαρο ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους, χωρίς ωστόσο να θέλουν να κάνουν κάποιες δηλώσεις.

Το μυστήριο δεν κράτησε περισσότερο από δέκα λεπτά. Οι μπομπονιέρες είχαν τοποθετηθεί στην κεντρική είσοδο του δημαρχείου, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 60 άτομα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, που πάντρεψε το ζευγάρι, μίλησε για τον εξαίσιο χαρακτήρα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και ευχήθηκε στους νεόνυμφους «βίον ανθόσπαρτον».

Συγκινημένος ήταν ο νονός της Ράνιας Τζίμα, κ. Νίκος Μιχαηλίδης, ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του, ενώ η γιαγιά του, κατα την είσοδό της στο ρεστοράν-μπαρ, όπου ήταν προγραμματισμένη δεξίωση του γάμου, είπε ότι περιμένουν με αγώνια το δισέγγονο.

Κουμπάροι, ή πιο σωστά μάρτυρες στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού ήταν η δημοσιογράφος του Mega Αλεξία Τασούλη και ο σύζυγός της, επίσης δημοσιογράφος, Δημήτρης Μιχαλέλης, η παρουσιάστρια του Σκάι Εύα Αντωνοπουλου και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Αρκουμανέας, η δημοσιογράφος του Σκάι Κατερίνα Χριστοφιλίδου και ο σύζυγός της, Γιάννης Πετρίδης, καθώς και ο Πέτρος Μωραΐτης.

Το «παρών» στο γάμο έδωσαν ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης και ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος.

Η δημοσιογράφος και κουμπάρα Αλεξία Τασούλη

Η τηλεπαρουσιάστρια και κουμπάρα Εύα Αντωνοπούλου με το σύζυγό της

Ο εκ των κουμπάρων, Δημήτρης Μιχαλέλης

Ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος

Ο πρώην γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης

Πηγή: protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα