Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ».

Σε χθεσινό άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή» (20.04.2011) του Πάσχου Mανδραβέλη, με τίτλο «Κίνημα «Δεν πληρώνω» με χορηγούς», γίνεται εκτενής αναφορά σε δαπάνες του Επιμελητηρίου Πιερίας, που αφορούν στην «εκτύπωση διαφόρων εντύπων και πανό για την κατάληψη των διοδίων». Ο αρθρογράφος σε κάποιο σημείο της επιστολής του αναφέρει: «Εδώ όμως πρέπει να τεθούν κάποια ερωτήματα. Πρώτον: πόσο αυθόρμητες είναι οι καταλήψεις «δεν πληρώνω» αφού έχουν και μηχανισμούς χορηγίας και μισθώνουν (έστω με λεφτά άλλων) τις υπηρεσίες επιχειρήσεων να μοιράζουν φυλλάδια; Δεν είναι σε εθελοντική βάση η αντίδραση;».

Γνωρίζουμε
λοιπόν στον κ. Mανδραβέλη και σε όλους τους συναδέλφους του, οι οποίοι αναπαρήγαγαν την παραπάνω είδηση, πως θα έπρεπε να γνωρίζουν τα εξής:

Πρώτον: Με πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Πιερίας και Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε, την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11π.μ. - τις 3μ.μ. να πραγματοποιηθεί κατάληψη στο σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα, προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατακόρυφη, κατά 40%, αύξηση στην τιμή των διοδίων (από 2 σε 2,80 ευρώ για επιβατικά οχήματα). Τα δύο Επιμελητήρια, για να κάνουν γνωστή τη δράση τους, εξέδωσαν δελτία τύπου και παρήγαγαν ενημερωτικό υλικό, το οποίο τυπώθηκε και διανεμήθηκε από ιδιωτική εταιρεία σε ολόκληρη την Πιερία και στη Θεσσαλονίκη. Η αφίσα που διανεμήθηκε στο Ν. Πιερίας ήταν η παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα