Ειμαστε ολοι παρανομοι!

Οδεύουμε ολοταχώς προς πλήρη παράνοια με τη διαδικασία «ελέγχου» των ΜΚΟ που τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε στα νησιά μας, ακολουθώντας τη σκληρή γραμμή της ΕΕ αλλά και το «κοινό» αίσθημα όπως εκφράστηκε από τα ΜΜΕ με πρωτοσέλιδα του τύπου «ξέφραγο αμπέλι τα νησιά μας» «αλωνίζουν οι ΜΚΟ» κλπ.

Οδεύουμε ολοταχώς προς πλήρη παράνοια με τη διαδικασία «ελέγχου» των ΜΚΟ που τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε στα νησιά μας, ακολουθώντας
τη σκληρή γραμμή της ΕΕ αλλά και το «κοινό» αίσθημα όπως εκφράστηκε από τα ΜΜΕ με πρωτοσέλιδα του τύπου «ξέφραγο αμπέλι τα νησιά μας» «αλωνίζουν οι ΜΚΟ» κλπ.

Κάπως έτσι οι Αρχές με τη στήριξη της Φρόντεξ αποφάσισαν να ελέγξουν τη νομιμότητα των εθελοντών, διαδικασία που φυσικά εάν ξεκινήσει θα φανεί ότι με το γράμμα του νόμου όλοι/ες είναι παράνομοι αλλά εάν ολοκληρωθεί θα ξεμπροστιάσει για μια ακόμη φορά την αδυναμία του Ελληνικού κράτους αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση. Και αυτό γιατί προφανώς με το γράμμα, επαναλαμβάνουμε με το γράμμα και όχι το πνεύμα του νόμου, όλοι και όλες είναι παράνομοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα