Ειμαι μια παλια δυσαρεστημενη ακροατρια του εν λευκω 87.7...


ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ E-TETRADIO.GR
Αναδημοσιεύω σήμερα το mail που έστειλε στο e-tetRadio η Γεωργία Α. μία «παλιά ακροάτρια του Εν Λευκώ» όπως δηλώνει χαρακτηριστικά. Αναφέρεται στις τελευταίες αλλαγές που έλαβαν χώρα στο σταθμό και, είναι, απογοητευμένη. Πιστεύω ωστόσο πως είναι νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε δημοσιογραφική κρίση, για τον καινούργιο Εν Λευκώ. Είτε μας αρέσει (όπως εμένα), είτε όχι (όπως σε κάποιους άλλους).
Ποτέ όμως δεν είναι νωρίς για τις απόψεις ενός φανατικού ακροατή της συχνότητας. Και πρέπει όλοι να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας τις υποδείξεις των φαν. Ακροατές (ή αναγνώστες εν προκειμένω) έχουν πάντοτε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Αγαπητό e-tetRadio.GR
Είμαι μια «παλιά» ακροάτρια του Εν Λευκώ... Δεν θυμάμαι, δηλαδή, πόσα χρόνια το ραδιοφωνάκι μου έχει ρυθμιστεί να εκπέμπει στους 87,7. Είτε είμαι εκεί / δίπλα, είτε φεύγω. Δεν κλείνει ποτέ. Η σταθερά της καθημερινότητάς μου.
Αγαπώ το ραδιόφωνο. Είναι μια διακριτική παρουσία, υπάρχει χωρίς να «εισβάλλει» στη ζωή σου, σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου, να σκέπτεσαι, να ζεις και συγχρόνως σου ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο. Το «αγαπώ το ραδιόφωνο» για μένα, λοιπόν, εδώ και χρόνια, ταυτίστηκε με το «αγαπώ τον Εν Λευκώ». Μπορεί να μοιάζει με υπερβολή, αλλά αν δει (ακούσει) κανείς τα όσα συμβαίνουν (ακούγονται) στα FM -κάνω κατά διαστήματα βόλτες στην μπάντα- έχω την αίσθηση ότι θα κατανοήσει τη στάση μου και την επιλογή μου. Γιατί ο «Εν Λευκώ 87.7» είναι ένας Ρ/Σ που δεν προσβάλλει την αισθητική μου, είναι μια ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση (όχι μόνο μουσική), είναι μια «έκπληξη» (και πάλι όχι μόνο μουσική). Μέσα σε ένα περιβάλλον που η αισθητική μας απειλείται παντιοτρόπως, ο «Εν Λευκώ» διαφέρει.
Keywords
Τυχαία Θέματα