Χωρις τελος οι ρατσιστικες επιθεσεις σε τζαμια της αθηνας


ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ,ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
3.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΓΑΣΜΟ-ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
Ανησυχία προκαλεί το ρατσιστικό αμόκ που εκδηλώνεται με ξυλοδαρμούς μεταναστών και επιθέσεις σε χώρους προσευχής μουσουλμάνων την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που τα ξημερώματα της Κυριακής δολοφόνησαν με αιχμηρό αντικείμενο έναν νεαρό Ιρακινό στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν άκαρπες.
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που προκύπτει από τις μαρτυρίες όσων -λίγων- αυτοπτών μαρτύρων είδαν τη φονική ενέργεια, ότι πρόκειται για φασιστική επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα. Για τον λόγο αυτό ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις μαρτυρίες των δύο υπηκόων Ρουμανίας και Μαρόκου που είχαν δεχθεί επίθεση από τα ίδια άτομα λίγη ώρα νωρίτερα από τη δολοφονία, αλλά κατάφεραν να ξεφύγουν.
Τα κρούσματα ρατσιστικής βίας αυξάνονται πάντως σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στη Βόνιτσα θύματα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσαν δύο νεαροί Πακιστανοί μέσα στο σπίτι τους, ενώ «επίκεντρα» επιθέσεων έχουν γίνει πολλά από τα άτυπα τζαμιά που λειτουργούν στην Αττική.
Keywords
Τυχαία Θέματα