Αρχισαν οι αγωγες σε alpha bank και eurobank για τα ομολογα χωρις ημερομηνια ληξησ!!!

Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής, τι καταγγέλλουν τα θύματα του νέου μεγάλου τραπεζικού κόλπου στις αγωγές τους κατά των τραπεζών που τους παγίδευσαν σε ομόλογα χωρίς ημερομηνία λήξεως.

Οι υπάλληλοι τους δελέαζαν προσφέροντας «ασφάλεια» και «υψηλότερες» αποδόσεις και τους πουλούσαν ομόλογα που η τράπεζα δεν ήταν υποχρεωμένη να επαναγοράσει στην αρχική τους αξία, αλλά
ΑΜΑ θέλει, ΟΠΟΤΕ θέλει και σε ΟΠΟΙΑ τιμή θέλει!

Οι μαρτυρίες είναι συγκλονιστικές:

«Μου είπαν ότι έβαζαν τα λεφτά μου σε προθεσμιακή κατάθεση. Τα έβαλαν σε ομόλογα "perpetual" χωρίς να με ενημερώσουν. Η τράπεζα με εξαπάτησε και οι οικονομίες μιας ζωής οδηγούνται με βεβαιότητα σε ολοσχερή εξαφάνιση...»

«Αν γνώριζα τον κίνδυνο των προϊόντων που μου αγόρασε η τράπεζα ΠΟΤΕ δεν θα είχα συναινέσει στην αγορά τους. Αν με είχαν πληροφορήσει έστω και στην πορεία, θα απαιτούσα κάποια αλλαγή για να περιοριστεί η ζημιά μου...»

«Πρώτη φορά ενημερώθηκα ότι η επένδυση στην οποία με είχαν παγιδεύσει είναι "μειωμένης εξασφάλισης" όταν, με έγγραφό της, η τράπεζα πρότεινε να επαναγοράσει τα ομόλογα στο 37% των χρημάτων που είχα πληρώσει!»
Keywords
Τυχαία Θέματα