Αποκαλυψη | ελληνικα πετρελαια: οι εξι κηλιδες στο... πετρελαιοβασιλειο του λατση

Ερευνα: Γιωργος Χριστοφοριδης - Το Χωνι

Δεν είναι δυνατόν µια τόσο µεγάλη εταιρεία, στην οποία συµµετέχει το ελληνικό Δηµόσιο, να αποδεικνύεται ότι είναι εκτεθειµένη στη λειτουργία πάσης φύσεως µεγάλων ή µικρότερων συµφερόντων και να συνεχίζεται η νοσηρή κατάσταση, που εξέθρεψαν δεκαετίες τώρα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ
και της ΝΔ, ρηµάζοντας τον τόπο...

Βαριές σκιές πνίγουν τα Ελληνικά Πετρέλαια: Ενα πολύνεκρο ατύχηµα που έχει ξεχαστεί, περιπτώσεις στις παρυφές της λαθρεµπορίας, έκτακτοι φορολογικοί έλεγχοι, εσωτερικές κόντρες για τις αποδοχές και καυτοί φάκελοι που µένουν στα συρτάρια, µεθοδεύσεις επικίνδυνες για την αξιοποίηση των κοιτασµάτων πετρελαίου στη χώρα, καθώς και αδιανόητες συµπεριφορές έναντι συνταξιούχων.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ;

Η είδηση, λόγω και της περιόδου, πέρασε στα ψιλά. Κακώς! Γιατί είναι εντυπωσιακό να ελέγχεται για επιστροφές ΦΠΑ µια εταιρεία που βρίσκεται υπό κρατικό έλεγχο!

Στις 27 Ιουλίου, λοιπόν, από τη Γενική Γραµµατέα ∆ηµοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, εκδόθηκε απόφαση σύµφωνα µε την οποία «ανατέθηκε στον προϊστάµενο του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΚΕΜΕΠ) της ΓΓ∆Ε η διενέργεια µερικού φορολογικού ελέγχου στα ΕΛΠΕ για επιστροφή ΦΠΑ των χρονικών περιόδων 1η Ιανουαρίου 2014–31 Μαρτίου 2014 και 1η Οκτωβρίου 2014-31 ∆εκεµβρίου 2014».
Keywords
Τυχαία Θέματα