Απο τις 3 νοεμβρη ο νομος που καταργει την κυριακη αργια

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΕΔΡΑΙΩΣΑΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ,ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ...
ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΩΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΟΔΑ ΤΟΥΣ...
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...
Από την Κυριακή 3 Νοέμβρη αρχίζει η εφαρμογή του νόμου με τον τίτλο «Κανόνες Ρύθμισης της Αγοράς Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών», με τον οποίο καταργείται, επί της ουσίας, η κυριακάτικη αργία. Ο συγκεκριμένος
νόμος είναι κρίκος στην αλυσίδα των χτυπημάτων που επιχειρούν εδώ και χρόνια κυβέρνηση - ΕΕ και μεγαλοεργοδοσία στην Κυριακή Αργία. Σύμφωνα με το νόμο:
Ολα τα εμπορικά καταστήματα μέχρι 250 τ.μ., θα μπορούν να λειτουργούν χωρίς κανέναν περιορισμό, όλες τις Κυριακές του χρόνου. Εφτά Κυριακές το χρόνο θα είναι ανοιχτά και τα καταστήματα άνω των 250 τ.μ. Είναι προφανές ότι το όριο των 250 τ.μ., είναι το πρόσχημα της κυβέρνησης για να καταργήσει την Κυριακάτικη αργία, αφού θα μπορεί σταδιακά να το μεταβάλλει και τελικά να το καταργήσει, προς όφελος των μεγάλων καταστημάτων. Αλλωστε, οι διακηρύξεις για «ξαναζωντάνεμα» του κέντρου και «πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση» των τουριστών, δεν μπορεί να πραγματωθεί από τους μικρούς καταστηματάρχες, που θα αδυνατούν αντικειμενικά να εργάζονται 365 το χρόνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα