Τα ζώδια σήμερα 18/10/2013

10:00 18/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Τόλμησε σήμερα τις αλλαγές που επιθυμείς, αγαπητέ Κριέ, για να ανανεωθείς ψυχολογικά, για να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η ημέρα είναι αρκετά καλή για σένα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός. Φρόντισε να απαλλαγείς από κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι

καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις, για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον επικείμενο ερωτικό σου στόχο. Μάθε λεπτομέρειες για τα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, φίλε Κριέ, αλλά και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Ταύρε. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και από την άλλη, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από την αρνητική οπτική, με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις και να αναθερμάνεις το κλίμα της σχέσης σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα με την Σελήνη να σε ευνοεί από τον Κριό, η ερωτική σου ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα τη σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε, καθώς θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου προοπτικές ανόδου, αρκεί να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και καιρό, αλλά με λίγη συνέπεια και εγκράτεια από την μεριά σου, θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Η μέρα είναι επίσης ευνοϊκή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς σχετικά με τον χώρο του σπιτιού σου, οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να ηρεμήσεις, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Με την Σελήνη να σε ευνοεί από τον, Κριό ένας έρωτας είναι πιθανό να προκύψει ακόμα και μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, οι ιδέες σου για την άνοδο των επαγγελματικών σου θα είναι καταπληκτικές. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα γρήγορα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο, που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου και να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο, με τις τόσες ευθύνες τις καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση που διατηρείς, φίλε Καρκίνε, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί περισσότερο, αρκεί να θέσεις κάποια όρια και να μοιραστείς κάποιες υποχρεώσεις με τον σύντροφό σου δίκαια. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δεν σας επέτρεψαν να προχωρήσετε μαζί του. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, αλλά και τον έλεγχο πολλών καταστάσεων στα χέρια σου, σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Τόλμησε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Τα οικονομικά σου σχετίζονται άμεσα με τις κινήσεις που κάνεις στα επαγγελματικά και είναι στο χέρι σου να τα βελτιώσεις.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Μπορεί ο ενθουσιασμός σου σήμερα να είναι μεγάλος, φίλε Λέων, και να θες να κάνεις τα πάντα μονομιάς, αλλά χαλάρωσε λίγο και ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, που τον έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είναι η κοινωνική ζωή σου γεμάτη, αλλά καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί η κούραση που θα έχεις, δεν θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τίποτα άλλο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχα θετικές. Οι δεσμευμένοι Λέοντες να περιμένετε μία έκπληξη από τον σύντροφό σας για το αποψινό βράδυ, ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να καταλήξετε σε σοβαρή δέσμευση, προτού προλάβετε να το συνειδητοποιήσετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Λέων. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η σημερινή θέση της Σελήνης στον δυναμικό Κριό, σε προτρέπει να βρεις τις σωστές ισορροπίες μεταξύ των εσόδων και των εξόδων σου, πράγμα που θα σε ξελαφρώσει και θα σε ικανοποιήσει τα μέγιστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται σήμερα στην ζωή σου, φίλε Παρθένε, και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Προχώρα με σωστό πρόγραμμα και, με γνώμονα την λογική σου, επεδίωξε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, πλησίασε τον σύντροφό σου και προσπάθησε να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις, που τις τελευταίες ημέρες σας έχουν απομακρύνει. Υιοθέτησε μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντί του και απόδειξέ του πόσο πολύ τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Όσο για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος, η δημοτικότητά σου θα είναι τόσο αυξημένη, που θα προσελκύσεις όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι, με θετικό αντίκτυπο για την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Παρθένε, η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως θα περάσει δυσκολίες τη σημερινή ημέρα και αυτό θα σε αγχώσει ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να αποφύγεις την ανάμειξή σου σε διαμάχες και διαφωνίες με συναδέλφους σου. Επίσης, καλό θα είναι να δουλέψεις μόνος σου, αποφεύγοντας τις συνεργασίες. Επιπλέον, σήμερα μην κλείσεις συμφωνίες ή κάνεις συζητήσεις για τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Ζυγέ, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Άλλαξε ορισμένες από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα ταλέντα που έχεις είναι πολλά και με κατάλληλους χειρισμούς, θα καταφέρεις να τα προωθήσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου είναι δυνατή, αγαπητέ Ζυγέ, και μπορεί να γίνει ιδανική, αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη τόσο από την μεριά σου όσο και από τον σύντροφό σου. Μην βάζεις στο μυαλό σου υποψίες, που θα σου σπείρουν λόγια τρίτων ανθρώπων και προτίμησε αντί αυτού, να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας και ανακτήστε τις δυνάμεις σας, βελτιώνοντας της πεσμένη ψυχολογία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε ένα λογικό πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, πάρε την απόφαση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να φλερτάρεις όποιον ή όποια σου κάνει ένα κλικ στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς και δεν θα μπορέσεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τες με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου, αγαπητέ Τοξότη. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς προκλήσεις για εξόδους το βράδυ, που μπορούν να αποδώσουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, αν προσπαθήσεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος, που αν την αποδεχτείς, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Προστάτεψε τη θέση σου και αποστασιοποιήσου, γιατί είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Άλλωστε, δεν σου πέφτει λόγος! Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεσαι και οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τα οδηγήσεις στο σωστό δρόμο. Ίσως θα πρέπει να ζητήσεις από τα άτομα που εμπιστεύεσαι να σε συμβουλεύσουν, αφού αυτοί με πιο καθαρή και αντικειμενική σκέψη, μπορεί να σου δώσουν τις λύσεις που αναζητάς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον σε κάποιες συζητήσεις που θα σου κάνει ο σύντροφος σου για τη σχέση σας, φίλε Αιγόκερε, για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα και να την βάλετε τώρα σε νέες, πιο γερές βάσεις. Και εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος και έχεις απογοητευτεί από τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής, δέξου την πρόταση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και διασκέδασε μαζί του το αποψινό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η ημέρα είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις και ίσως οι εξελίξεις που έχεις, να μην σε ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό. Κάνε λίγη υπομονή και μην τα παρατάς τώρα, που φτάνεις ένα βήμα πριν το τέλος. Τα έσοδα σου είναι αρκετά αυξημένα σε σχέση με τα έξοδα σου και αυτό σε ξελαφρώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, φίλε Υδροχόε, γι’ αυτό πρόσεξε να μην γίνουν λάθη στη δουλειά σου, κάτι που θα εντείνει χωρίς λόγο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά θέματα, φρόντισε να μην επιβαρύνεις περισσότερο την κατάσταση με δαπανηρές αγορές και εξόδους για φαγητό και διασκέδαση, ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Κριό, θα έχεις μία έντονα ερωτική διάθεση στη σχέση σου, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να αφήσεις το πάθος να υπερισχύσει της λογικής. Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις εξίσου ερωτικά και όμορφα απόψε, αρκεί να είσαι πιο ανοιχτός στις προτάσεις που θα σου γίνουν από το αντίθετο φύλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν, και να συζητήσεις με τους ανωτέρους σου αυτά που σκέφτεσαι για το μέλλον. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η δημιουργικότητα, τα ταλέντα σου, αλλά και η αισθηματική σου ζωή, είναι τα θέματα που ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου και θα διαπιστώσεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται για τα προσόντα σου, πράγμα που θα μειώσει κατά πολύ την ανασφάλεια που σε διακατέχει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις έρθει σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Όσο για εσένα που ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς από την μοναξιά, πρέπει να προσέχεις να φυλάγεσαι από όσους σε πλησιάζουν με μεγάλη ευκολία και σου λένε ‘‘μεγάλα’’ λόγια. Μην τα πιστέψεις, αν πρώτα δεν σου αποδείξουν έμπρακτα τις προθέσεις τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν στην εργασία σου. Μέσα από επαγγελματικές προτάσεις που θα σου γίνουν, με οδηγό την διαίσθησή σου, θα καταφέρεις να επιλέξεις αυτήν που έχει τις καλύτερες προοπτικές για την καριέρα σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και θα καταφέρεις, με τον έναν ή άλλον τρόπο, να τα βελτιώσεις.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, διδυμοι, εκκρεμότητες, λεων, θες, αγχώνεσαι, γνώμονα, νέα, βασεις, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, μια ημερα, αιγοκερως, βημα, δουλεια, εργασια, ζυγος, καριερα, κριος, λεων, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τα νεα, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, ψυχολογια, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, αμοιβαια, ατομο, βραδυ, βρισκεται, φαγητο, γινει, γνώμονα, δεχεσαι, διαστημα, δικη, δοθει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολα, ευτυχια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελευθερια, εμπνευση, ενθουσιασμος, εξελιξη, εξοδα, επιθυμια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπομονη, θετικο, θες, καρκινος, κλιμα, λαθη, λεπτομερειες, λογια, λογο, ματι, μοιρα, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νευρα, ξεκουραση, παντα, οικογενεια, ορια, ουσιαστικο, παθος, περιβαλλον, πιθανοτητες, πιο πολυ, προβληματα, συζητηση, σειρα, σκεφτεσαι, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, φαντασια, φυλο, φιλε, φοβιες, χερι, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, βηματα, εξυπνα, για σενα, ιδιαιτερα, καρδια, μπροστα, νιωθεις, σωστο, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα, χερια
Τυχαία Θέματα