Αλληλεγγυη στην εκπαιδευτικο σοφια λαμπικη, την οποια απειλουν οι νεοναζι ως επομενο στοχο των ταγματων εφοδου‏


Σε εντεταλμένη υπηρεσία για άλλη μια φορά η φασιστοφυλλάδα ΣΤΟΧΟΣ απειλεί την φιλόλογο του ΕΠΑΛ Χίου Σοφία Λαμπίκη με διώξεις. Πρόκειται για προκλητική απόπειρα τρομοκράτησης στα σχολεία ώστε να διευκολύνουν τους φασίστες να προχωρήσουν σε ανοιχτή δράση κατά της αριστεράς αλλά και των μαθητών που αντιστέκονται, να προχωρήσουν σε συγκρότηση νέων ταγμάτων εφόδου στρατολογώντας μαθητές.
Οι
επιθέσεις σε εκπαιδευτικούς έχουν μπει στην ημερήσια διάταξη όπως φάνηκε και με την επίθεση του δασκάλου Τζεμαλί Μηλιαζήμ στη Ξάνθη από γνωστούς φασίστες.
Δεν θα περάσει!
Καλούμε την ΟΛΜΕ και την ΔΟΕ να καταδικάσουν τις φασιστικές επιθέσεις στα σχολεία. Προετοιμάζουν την επίθεση ενάντια στο δημόσιο σχολείο με τις άγριες περικοπές, τις συγχωνεύσεις, τις απολύσεις εκπαιδευτικών. Ήδη τα σχολεία ρημάζουν από το σταμάτημα των διορισμών των εκπαιδευτικών, τις περικοπές στις δαπάνες για την μεταφορά των μαθητών. Οι φασίστες λειτουργούν ως Πέμπτη φάλαγγα για να περάσουν οι πολιτικές των μνημονίων στα σχολεία μετοχοποιώντας τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς.
Keywords
Αναζητήσεις
σοφια λαμπικη
Τυχαία Θέματα