Η αθλήτρια που νίκησε τον θάνατο

Αποτελεί παράδειγμα και έμπνευση όχι μόνο για τους αθλητές αλλά και για όλους τους ανθρώπους. Η Κέιτι Κόλιερ μόλις στα 18 της χρόνια βγήκε νικήτρια από την μάχη του έδωσε με την λευχαιμία και πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στα παρκέ...
Η 18χρονη Αμερικανίδα διαγνώστηκε ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, καθώς έχει οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία. Η Κέιτι Κόλλιερ όμως δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να κερδίσει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Η 18χρονη είχε για πρότυπό της το πώς η μητέρα της βγήκε νικήτρια από την δική της μάχη με τον καρκίνο.

Η Κόλλιερ λίγες εβδομάδες
μετά την τελευταία της θεραπεία πήρε μέρος στο “McDonald's All – American” και δήλωσε πανευτυχής που μπήκε και πάλι στο παρκέ. Δείγμα της θέλησης και της δύναμης της ψυχής της νεαρής Αμερικανίδας παίκτριας είναι ότι όταν βρισκόταν στην αρχή των χημειοθεραπειών, την ίδια μέρα που έκανε την αγωγή της φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια και αγωνίστηκε σε ματς του χριστιανικού λυκείου του Σιάτλ.

Πλέον, η Κόλλιερ είναι έτοιμη για το κολεγιακό πρωτάθλημα γυναικών καθώς ανήκει στο δυναμικό του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.
Keywords
Τυχαία Θέματα