Video ντροπησ-ο αδωνις γεωργιαδης κραζει συνταξιουχο στην δεθ-διαδωστε το -rt please-


ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ..."ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!!!"
--"ΗΜΟΥΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ,ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.
Ρεσιτάλ προκλητικότητας έδωσε για άλλη μια φορά ο υπουργός Υγείας και γνωστός τηλεβιβλιοπώλης Άδωνις Γεωργιάδης, αυτή τη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου αντιμετώπισε με περίσσια ειρωνεία και μοιράζοντας προσωπικές κάρτες τους πολίτες, οι οποίοι με ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης.
Ένας μικροομολογιούχος πλησίασε τον Άδωνι Γεωργιάδη για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι έχασε τις οικονομίες μιας ζωής. Ο οργισμένος πολίτης υπενθύμισε στον γραφικό τηλεβιβλιοπώλη ότι η κυβέρνηση Σαμαρά "τον έχει κάνει ζητιάνο", απαιτώντας δικαιοσύνη και αξιοπρεπή ζωή. "Ήμουν με νοικοκύρης, με κάνατε ζητιάνο", "μας πήρατε τις οικονομίες στα γεράματα", "μας πήρατε το φαγητό μας, τον αγώνα μας, το αίμα μας" έλεγε ο πολίτης με εμφανή την οργή.
Ο καλοταϊσμένος και καλοζωισμένος μπουμπούκος κάλεσε τον πολίτη να "έρθει στον πραγματικό κόσμο" προσφωνώντας τον με υποτιμητικό τρόπο "Αδερφέ".
periodista.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα