Η συζυγος του υφυπουργου οικονοµικων γ. μαυραγανη, κατερινα αρβανιτη, δικαζεται για το θανατο ενος 14χρονου αγοριου σε τροχαιο

Η σύζυγος του υφυπουργού Οικονοµικών Γ. Μαυραγάνη, Κατερίνα Αρβανίτη, δικάζεται σε λίγες µέρες για το θάνατο ενός 14χρονου αγοριού σε τροχαίο. «∆εν έδειξε ούτε το ελάχιστο ψήγµα ανθρωπιάς» καταγγέλλει η οικογένεια του αδικοχαµένου παιδιού.
Θα µπορούσε να έχει προβληθεί ως ένα πολιτικο-δικαστικό θρίλερ µε ανυπολόγιστες προεκτάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο. Οι συγγενείς δύο στελεχών της κυβέρνησης Σαµαρά ξεκινούν δικαστικό αγώνα για το θάνατο του 14χρονου Πάνου Τζαβάρα. Τζιπ µε γυναίκα οδηγό συγκρούστηκε
µετωπικά µε ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο 14χρονος Πάνος.
Από τη µια, η οικογένεια του θύµατος. Ο Πάνος ήταν ο υιός του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας ∆ούρου και εγγονός του βιοµήχανου Ανδρέα ∆ούρου, γνωστού ως mr. DUR. Από αυτό το σόι κατάγεται και ο Κώστας Τζαβάρας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Θρησκευµάτων της Ν∆.
Από την άλλη, η οδηγός του τζιπ (που ήρθε σε µετωπική σύγκρουση µε το ποδήλατο που επέβαινε ο 14χρονος) είναι η σύζυγος του Γιώργου Μαυραγάνη, νυν υφυπουργού Οικονοµικών στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαµαρά. Ο κ. Μαυραγάνης υπουργοποιήθηκε µετά το συµβάν και το θάνατο του παιδιού.
Keywords
Αναζητήσεις
κατερινα αρβανιτη
Τυχαία Θέματα