Υπάρχουν διεμφυλικά κόμματα;

«Υπάρχουν διεμφυλικοί εξωγήινοι; Και που θα τους βρούμε για να τους αλλάξουμε το φύλο;»

Είναι ένα μείζον ερώτημα τώρα που η ελληνική Βουλή αποφάσισε ότι από τα 15 χρόνια τους κάποιοι μπορούν να γίνονται γυναίκες ή άντρες. Και πλέον κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο το εξής: Ρωτάει ένας φίλος κάποιον γνωστό του: «Έχεις παντρευτεί; - Ναι. Παιδιά έχεις; - Ναι δύο. Και τι έχεις; Αγόρι ή κορίτσι; - Δεν ξέρω. Θα μάθω στα 15».

Αυτά είναι τα αστεία της υπόθεσης γιατί τα σοβαρά είναι άλλα. Είναι το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας

είναι τελικά μεγάλο γατόνι. Εγκλώβισε όλα τα κόμματα, και κυρίως τη ΝΔ, στη δική της ψευτοπροοδευτική ατζέντα. Έστησε ένα σόου άνευ προηγουμένου για μια υπόθεση η οποία μπορούσε να λυθεί εντελώς διαφορετικά. Κι εν πάση περιπτώσει από το 1976 υπάρχει νόμος του Κ. Καραμανλή που ορίζει τα περί ληξιαρχείου και αλλαγών που μπορούν να γίνουν με τη σύμφωνη γνώμη ενηλίκων. Η κυβέρνηση, εκ του ασφαλούς γιατί γνώριζε τις θέσεις του Ποταμιού και άλλων ψευτοπροοδευτικών, έστησε αυτή τη φιέστα. Γιατί ο Τσίπρας ξέρει ότι έτσι εγκλωβίζει τον Κυριάκο και τον αναγκάζει να πάρει θέση σε ζητήματα που κάνουν… τζιζ. Και ο Μητσοτάκης την πάτησε. Μπήκε σε μια ατέρμονη συζήτηση η οποία δεν αφορά τους πολιτικούς, αφορά τους ειδικούς, ψυχίατρους, άλλους γιατρούς και νομικούς – δικαστές. Πράγματι, υπάρχουν μερικές χιλιάδες Έλληνες που εκ γενετής έχουν πρόβλημα προσδιορισμού του φύλου τους. Είναι λάθος της φύσης, είναι ορμονικό το ζήτημα; Κάποια στιγμή αυτό βγαίνει στην επιφάνεια και πρέπει να λυθεί και νομικά.

Άλλο αυτό, όμως, κι άλλο να δίνεται η δυνατότητα σε ένα 15χρονο να αποφασίζει για το φύλο του. Και αυτό δεν είναι ζήτημα για εξωγήινους.

Ωστόσο, πολύ ασχοληθήκαμε με το πανηγυράκι του Τσίπρα. Άλλωστε, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB, πάνω από 7 στους 10 πολίτες διαφωνούν με το άρθρο 3 που ψήφισαν 148 βουλευτές. Οι μόνοι που χάρηκαν ήταν οι εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που μαζεύτηκαν στα θεωρεία της Βουλής και αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν για τη μεγάλη επιτυχία.

Αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα που ουσιαστικά διασπάστηκαν, είναι ότι ο Τσίπρας βαράει τα νταούλια κι αυτοί χορεύουν στο ρυθμό του. Τους κατέστησε κομπάρσους στην φαρσοκωμωδία η οποία είχε δύο στόχους: Πρώτον, να προσφέρει ένα «αριστερό» νόμο σε χιλιάδες αριστερούς που είναι απογοητευμένοι από την μνημονιακότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ. Και η ΝΔ πρόσφερε στον Τσίπρα το αριστερό άλλοθι που επιδίωκε.

Δεύτερον, να αποπροσανατολίσει πλήρως τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα. Χωνέψαμε δύο μνημόνια, τοsuccessstoryτου Τσίπρα έχει κολλήσει, η καθημερινότητα είναι εφιαλτική κι εμείς απλά ασχολούμαστε με τους κουνιστούς μουσάτους.

Μα καλά, τι έγινε η ρύπανση στον Σαρωνικό; Τι έγινε η πρόβλεψη για μεγάλη ανάπτυξη; Τι έγινε με τους μπαχαλάκηδες που αυτές τις ημέρες τραυμάτισαν αστυνομικούς; Τι έγινε με τις χιλιάδες συντάξεις που δεν βγαίνουν κι έπρεπε να μας απειλήσει η τρόικα για να κάνουμε τα αυτονόητα;

Τι έγινε με τα κόκκινα δάνεια, με τις κατασχέσεις λογαριασμών, με τους πλειστηριασμούς ακόμη και πρώτης κατοικίας;

Ενόσω ασχολούμασταν με το τερατούργημα του Αλέξη η χώρα προχωρούσε μπροστά ή πίσω, όπως θέλετε το παίρνετε.

Εν κατακλείδει. Πέραν της πολιτικής ήττας της ΝΔ, η οποία εξαναγκάστηκε σε ρήξη με ένα μεγάλο κομμάτι της, το δεξιό, αυτό που έμεινε είναι και ο ευτελισμός του κοινοβουλίου. Με βουλευτές να μην ξέρουν τι ψηφίζουν, άλλοι να την κάνουνε με ελαφρά πηδηματάκια για να μη βρεθούν σε δύσκολη θέση (Καμμένος, Γεννηματά κ.λπ. που φυγομάχησαν) κι άλλοι να ψηφίζουν τόσο το άρθρο 3 όσο και την τροπολογία για την Τουρκική Ένωση.

Και το ερώτημα της πρώτης φράσης, αν υπάρχουν διεμφυλικοί εξωγήινοι θα πρέπει να επεκταθεί: Υπάρχουν διεμφυλικά κόμματα;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα