Βενιζέλος: Η κ. Γεννηματά επιχορηγεί τη Ν.Δ. - καταστρέφει την παράταξη

22:23 3/6/2019 - Πηγή: Antinews

Ευθέως μέμφθηκε ο Ευ. Βενιζέλος την Φώφη Γεννηματά ότι με την επιλογή της να τον θέσει εκτός παράταξης για να στείλει μήνυμα ότι το ΚΙΝΑΛ αλλάζει, επιχορηγεί τη Ν.Δ. και καταστρέφει πρακτικά την παράταξη.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συστρατευθεί με την Ν.Δ. "Ανήκω πάντα στην Δημοκρατική Παράταξη", ανέφερε, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συστήσει καινούργιο κόμμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ο κ. Βενιζέλος

ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: "η επιλογή της κας Γεννηματά επιχορηγεί τη Ν.Δ και το άγχος της είναι να εκλεγεί η Ν.Δ. αυτοδύναμη μετά τις εκλογές - καταστρέφει την παράταξη. Εγώ αγωνίζομαι να μην είναι αυτοδύναμη η Ν.Δ."

Στο ίδιο πλαίσιο μάλιστα είπε ότι "με αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ δυστυχώς ενισχύουμε την Ν.Δ."

Σε ό,τι αφορά τις συνεννοήσεις τους με την Φ. Γεννηματά είπε ότι: "δεν είχα ζητήσει ποτέ θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Έχω ανακοινώσει δημόσια ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη και το είχα πει στην κα Γεννηματά από το Νοέμβριο του 2018".

"Έχω συνηθίσει να σηκώνω τα βάρη των πιο κρίσιμων στιγμών για την παράταξη", είπε, ζητώντας "λίγο σεβασμό, όχι τόση αμνησία".

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε μάλιστα αναφερόμενος στην επιλογή Γεννηματά ότι "δεν με θέλουν" και ότι αντιμετωπίζεται σαν βαρίδι.

Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε μεταξύ άλλων:

*Αν η κα Γεννηματά μου έλεγε ότι δεν θέλει να είμαι στην επόμενη Βουλή αλλά ότι θέλει να βοηθήσω την παράταξη εγώ θα το δεχόμουν, αλλά δεν είπε αυτό. Είπε ότι έχουμε διαφωνία στη στρατηγική.

*Δεν συμβολίζει η ίδια ως αναπληρωτής υπουργός Αμύνης και ο Γ. Παπανδρέου τη συμπόρευση με τη Ν.Δ. και τη συμβολίζω εγώ; που σήκωσα στους ώμους μου το βάρος της παράταξης;

*Είμαι εγώ ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει να είναι βουλευτής; εμένα δε με ενδιαφέρει να είμαι βουλευτής αλλά αν θεωρεί το ΚΙΝΑΛ ότι έπρεπε να με έχει βουλευτή ας το έκανε. Είμαι θύμα προσωπικών πολιτικών σκοπιμοτήτων της κ. Γεννηματά.

*Η επιλογή της κας Γεννήματα επιχορηγεί τη Ν.Δ. και το άγχος της είναι να εκλεγεί η Ν.Δ. αυτοδύναμη μετά τις εκλογές καταστρέφει την παράταξη. Εγώ αγωνίζομαι να μην είναι αυτοδύναμη η Ν.Δ

*Σε επίπεδο ηγεσίας με σέβεται η Ν.Δ. αλλά δε με σέβεται ο χώρος μου.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα