“Τζουράσικ παρκ” ο ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα τεχνολογίας

Όλοι έχουμε μάθε πλέον την …σοβιετικής εμπνεύσεως προπαγανδιστική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Διαλέγουν από μια ομιλία ή μια συνέντευξη ένα ή δύο σημεία και σε αυτά επικεντρώνουν την κριτική τους, άσχετη συνήθως με το θέμα. Το ζήσαμε για μια ακόμα φορά κι εδώ με το θέμα του free wi-fi. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Σαμαράς χθες βράδυ στην Βουλή:

“Κάνατε

και μια γκάφα το τελευταίο διάστημα που επαναλάβατε πολλοί από εσάς και απόψε: Βγήκατε και ειρωνευθήκατε τη δική μου ανακοίνωση ότι θα αγωνιστώ για να υπάρχει δωρεάν δικτυακή πρόσβαση, δωρεάν wi-fi μέσα σε ένα χρόνο. Κι απαντήσατε οι πρωταθλητές του λαϊκισμού: το wi-fi δεν τρώγεται! Φυσικά! Και οι καταλήψεις στο ραδιομέγαρο δεν τρώγονται, αλλά εσείς για αυτές χαλάτε τον κόσμο. Το wi-fi σας «μάρανε»;

Προσέξτε όμως, γιατί με το wi-fi τα πράγματα είναι πιο σοβαρά:

Σύμφωνα με τη Διεθνή Τράπεζα, αλλά κοιτάτε μόνο αυτά που σας συμφέρει να κοιτάτε, κάθε αύξηση 10% διείσδυσης της ευρυζωνικότητας, αυξάνει το ΑΕΠ μιας χώρας κατά 1,2%! Κι αν η Ελλάδα φτάσει στα επίπεδα διείσδυσης του ευρωπαϊκού μέσου όρου, αυτό σημαίνει αυξημένο ΑΕΠ κάθε χρόνο, κατά 4 δισεκατομμύρια ευρώ. Που θα πάνε, κατά κύριο λόγο σε νέους ανθρώπους.

Βλέπετε, μερικοί Συριζαίοι παριστάνουν τους «νεωτεριστές», αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο παλιοί και από τους «δεινόσαυρους»! Τζουράσικ παρκ!

Άλλωστε, μην το ξεχνάτε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που με επίσημη ανακοίνωσή του χαρακτήρισε το διαδίκτυο ως «τεχνο-φασισμό»!

Keywords
Τυχαία Θέματα