Τζιτζικώστας: Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ - Να παραιτηθούν οι διορισμένοι!

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη που δήλωσε ότι παραιτείται από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ με την προϋπόθεση και οι υπόλοιποι υποψήφιοι πρόεδροι να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, ήρθε η απάντηση από το περιβάλλον του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Απόστολου Τζιτζικώστα από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, όπως ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα.

Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα, «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμιά σχέση με το χθεσινό φιάσκο. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι

πρόεδροι της Ν.Δ. (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι διορισμένοι στις θέσεις που κατέχουν, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγμένος. Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την είχε ζητήσει τις προηγούμενες πενήντα μέρες. Επίσης, οι πολίτες καταλογίζουν ευθύνες στον κ. Μεϊμαράκη για το φιάσκο».

Νωρίτερα ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ! ζήτησε εκλογές την Κυριακή. «Αυτήν την Κυριακή θέλω εκλογές. Ο κόσμος πρέπει να εκφραστεί. Και ζητώ και συνάντηση των τεσσάρων» είπε χαρακτηριστικά.

"Αυτό που έγινε χθες ήταν τραγικό. Είμαι οργισμένος, απογοητεύσαμε ακόμη μια φορά τους νεοδημοκράτες. Τους ήδη πληγωμένους νεοδημοκράτες" σημείωσε χαρακτηριστικά.

"Το φιάσκο της ΝΔ ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Μας κοροϊδεύει και βγάζει ανακοινώσεις. Μας υποτιμά. Εμείς το επιτρέψαμε", πρόσθεσε.

Ο κ. Τζιτζικώστας κατέληξε πως είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα