Τσούτσιας για Novartis: Απόλυτη στοχοποίηση Σαμαρά, έσπασαν μέχρι και θυρίδες

18:09 7/8/2019 - Πηγή: Antinews

Για κεντρικό σχεδιασμό πολιτικής στοχοποίησης του Αντώνη Σαμαρά στην υπόθεση της Novartis έκανε λόγο ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος Τσούτσιας, μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 Fm.

Ο κ. Τσίπρας "στις πολιτικές του ομιλίες ακόμα και πρόσφατα, πριν τις εθνικές εκλογές,

ήρθε στη Βουλή και απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη είπε 'εμείς δεν έχουμε πάρει λεφτά από τη Novartis'. Και αναρωτιέμαι τώρα που έχουν βγει δικαστικές αποφάσεις και λεφτά από τη Novartis δεν έχει πάρει κανείς υπάρχει περίπτωση ποτέ ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν συγνώμη;" ανέφερε ο κ. Τσούτσιας λίγες ώρες μετά την αρχειοθέτηση της δικογραφίας κατά του πρώην πρωθυπουργού.

Σημείωσε ταυτόχρονα ότι στο πλαίσιο της έρευνας ανοίχτηκαν όλοι οι λογαριασμοί του κ. Σαμαρά και της οικογένειά του, προσθέτοντας ότι "υπήρξαν και γεγονότα και κινήσεις μη πολιτισμένες".

Όπως εξήγησε όταν ο κ. Σαμαράς ήταν μαζί με τη σύζυγο του στις Βρυξέλες, σε σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος "εκείνη την ημέρα υπήρξε δικαστικός ο οποίος ζήτησε το άνοιγμα της θυρίδας της κας Σαμαρά. Είναι προφανές ότι από την ώρα που ήταν στο εξωτερικό δεν μπορούσε να ανοιχτεί η θυρίδα έπρεπε να επιστρέψει και αντί να περιμένει λίγες ώρες μέχρι να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει έσπασε τη θυρίδα. Έσπασε τη θυρίδα και του αδερφού του κ. Σαμαρά όταν ήταν στο νοσοκομείο... Μπορούσαν να περιμένουν, μπορούσαν να βάλουν έναν αστυνομικό για αυτό μιλάω για μη πολιτισμένα πράγματα και για απόλυτη στοχοποίηση".

Ανέφερε επίσης ότι ο κ. Σαμαράς θα επιμείνει μέχρι τέλος στην πλήρη αποκάλυψη αυτής της σκευωρίας. "Ο κ. Σαμαράς δεν πάει να εκδικηθεί κανέναν είναι επιβεβλημένη ανάγκη να διερευνηθεί αυτή η σκοτεινότατη υπόθεση για να μη μπορεί να ξανασυμβεί, σε κανέναν ακόμα και στους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Σαμαρά και πολύ περισσότερο και στους έλληνες πολίτες", τόνισε.

"Ακούω ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να λένε 'δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ'... Φαντάζομαι λοιπόν ότι θα συναινέσουν στη διερεύνηση αυτής της σκοτεινής υποθέσεως πολύ περισσότερο από την ώρα που οι καταγγελίες εναντίον του 'Ρασπούτιν' από την κα Ράϊκου και τον κ. Αγγελή έγιναν επί θητείας της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Φαντάζομαι ότι αυτοί οι πολιτικοί δεν θα έχουν καμία αντίρρηση να διερευνηθεί από τη Βουλή ή από τη Δικαιοσύνη τι ακριβώς συνέβη", πρόσθεσε ο κ. Τσούτσιας.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα