Τόσα φτυχία… τόση βλακεία;

Είναι γιατρός, χωρισμένος με γιατρέσσα, παντρεμένος ξανά με γιατρέσσα, και έχει ερωμένη επίσης γιατρέσσα, την οποία μάλιστα έπεισε ότι παντρεύονται, σκηνοθετώντας μαϊμού πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Χαλκίδας, με κουμπάρους, μάρτυρες, και καλεσμένους … γιατρούς και γιατρέσσες!

Μιλάμε δηλαδή για πολύ ιατρική επιστημοσύνη…

Και όμως, κανείς ή καμιά γιατρός ή γιατρέσσα, δεν κατάλαβε ότι ο τύπος είναι ένας ακόμη μυθομανής απατεώνας, ούτε όταν τους έπειθε επί δεκαετίες ότι εκτός από γιατρός του ΕΣΥ, είναι παράλληλα και μάχιμος μυστικός πράκτορας της ΕΥΠ!

Με μυστικές αποστολές, κυρίως

τα σαββατοκύριακα, σε μακρινές χώρες, όπως το Αφγανιστάν…

Τώρα τι δουλειά έχει η ΕΥΠ στο Αφγανιστάν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Εδώ ψηφίσαμε τον συγκαμένο για να μας σώσει, δεν θα πιστέψουμε ότι η ΕΥΠ σώζει τους Αφγανούς από τις καταχθόνιες διεθνείς δυνάμεις που τους απειλούν;

Παράλληλα, εκτός από πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, ο εν λόγω «ανεπιστήμονας» οπλοφορούσε κιόλας, και μάλιστα φανερά, αφού όπως λένε τώρα οι γνωστοί και συνάδελφοί του (γιατροί οι περισσότεροι), έδειχνε σε όλους το όπλο του, το κουβαλούσε πάνω του όταν εξέταζε ασθενείς, και μάλιστα το καθάριζε επιδεικτικά εν ώρα ιατρικών συμβουλίων και συνεδριάσεων!

Και κανείς απ’ όλους αυτούς τους μορφωμένους φτυχιούχους γιατρούς και γιατρέσσες δεν αναρωτήθηκε ποτέ τι και πως…

Ούτε καν η δεύτερη σύζυγός του, από τον γάμο μαϊμού, που της έλεγε ότι δεν μπορούν να κάνουν κοινή φορολογική δήλωση διότι δεν του επιτρέπει η υπΕρεσία να είναι … νυμφευμένος!

Και αν κάποιος κάτι ψυλιάστηκε, φοβήθηκε να το βγάλει προς τα έξω διότι, όπως λένε τώρα, ο μυστικός αυτός πράκτορας, που παρίστανε και τον γιατρό, τους απειλούσε ότι καταγράφει κάθε τους κίνηση και κάθε τους κουβέντα με ειδικές συσκευές που του παρείχε η υπΕρεσία για να φέρνει σε πέρας τα επικίνδυνα καθήκοντά του…

Μιλάμε δηλαδή για καταστάσεις απόλυτης τρέλας, όπου η αφέλεια, η βλακεία και η αμορφωσιά, μαζί με την απουσία οποιασδήποτε αντιληπτικής ικανότητας… συνδυάζονται αρμονικά και ανεβάζουν τον σουρεαλισμό στα ουράνια… Kαι μιλάμε για γιατρούς!

Που κατά τεκμήριο, θα πρέπει να έχουν έναν ανεκτό μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης, έτσι δεν είναι;

Και απορώ: Άντε καλά, όλοι αυτοί ψηφίζουν εξ ου και τα χάλια μας… Aλλά είναι δυνατόν να εξετάζουν και ασθενείς;

Εκεί καταντήσαμε;

Εκεί μας έφεραν μια δυο τρεις δεκαετίες δημόσιας και δωρεάν παιδείας, ειδικά από τον Τρίτση και μετά;

Τόσα φτυχία… και όμως τόση βλακεία;

ΥΓ- Ας αφήσουμε τα όπλα και τις μυστικές αποστολές κατά μέρος, κανείς δεν αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο Θου Βου αυτός να είναι τόσα χρόνια διπλοθεσίτης; Και στο ΕΣΥ και στην ΕΥΠ;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα