Των οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε

Στη Μύκονο η… άλλη Ελλάδα κάνει πάρτι και ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για σαμπάνιες.

Στον Πειραιά οι «γαύροι» πανηγυρίζουν γιατί ο Πρόεδρος έδωσε 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο συν 400.000 ευρώ μπόνους για να χαζεύουν στο Καραϊσκάκη τον Σαβιόλα.

Μαζί με εκατομμύρια ξενέρωτους Βρετανούς, χαζεύουμε κι εμείς το βασιλικό μωρό. Άλλαξε πάνα; Έκανε μπλε

βασιλικά κακάκιαα; Έχει μεγάλο βασιλικό τσουτσούνι; Όλες οι λεπτομέρειες από κανάλια κι εφημερίδες.

Η Γενική Γραμματεία του κ. Θεοχάρη, αφού κατέγραψε τεράστιες επιτυχίες με τις δηλώσεις, εξέδωσε εγκύκλιο για το ποιοι θεωρούνται ύποπτοι για φοροδιαφυγή. Είσαι νευρικός, αλλάζεις συνέχεια διεύθυνση, απενεργοποιείς το τηλέφωνο; Την πάτησες. Έρχεται ο Ράμπο Θεοχάρης.

Στο κέντρο της Αθήνας οι Χρυσαυγίτες τίμησαν δεόντως το… πραξικόπημα που έκανε ο Καραμανλής κι επανέφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Μοίρασαν και τρόφιμα μόνο με επίδειξη ταυτότητας διότι η φιλευσπλαχνία έχει και όρια.

Η Ζαρούλια, μάνα και η ίδια, με την φρικιαστική φωνή που μοιάζει με του Χίτλερ, μέσα στη Βουλή προσέβαλε την κόρη του Δραγασάκη. Διότι τα πολιτικά επιχειρήματα τελειώνουν με το να προσβάλεις μια κοπέλα με προβλήματα ναρκωτικών. Για το «ροζ» ξενοδοχείο που δεν πληρώνει φόρους κουβέντα.

Ο Τσίπρας έφτιαξε κυβέρνηση κι ετοιμάζεται να σαρώσει την εξουσία με εμπροσθοφυλακή τον Ήσυχο και τον Νταβανέλο.

Κάποιοι «ευαίσθητοι» ακτιβιστές της άκρας Αριστεράς ξεκινούν την επανάσταση, όχι γιατί πεινάει ο κόσμος αλλά γιατί τα… τάγματα της αστυνομίας σκότωσαν το δολοφόνο Κόλα.

Στο χώρο των Media έπεσαν οι πρώτες βόμβες. Ο βασικός μέτοχος του «Πρώτου Θέματος» Β. Ρέστης, προφυλακισμένος για παράνομα δάνεια, ξέπλυμα και ψεύτικα πόθεν έσχες. Κι έπονται από την Κυριακή νέες αποκαλύψεις και πρώτα θέματα, αυτή τη φορά για τα «άπλυτα» άλλων εκδοτών και μιντιαρχών.

Η τρόικα δίνει το πράσινο φως για τη δόση στην Ελλάδα, μόνο που ζητά τροπολογίες και προαπαιτούμενα ενώ ετοιμάζεται για νέο γύρο πιέσεων από τον Οκτώβριο.

Ο Στουρνάρας επιβεβαιώνει το δράμα της Ελλάδας λέγοντας ότι σε 6 χρόνια ύφεσης χάσαμε το 27% του ΑΕΠ.

Οι δήμαρχοι παραιτούνται μαζικά, όχι γιατί θεωρούν εαυτούς υπεύθυνους για τους χρεοκοπημένους δήμους τους, αλλά γιατί χάνουν τα ρουσφέτια τους.

Στην υπόθεση της ΕΡΤ, μπαίνει Αύγουστος, και επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Α, παρεμπιπτόντως, ο Χρήστος Χωμενίδης, εθίγη για το άρθρο που δημοσιεύσαμε στο antinews και απαντά.

Κι όλα αυτά έγιναν μέσα σε λίγα 24ωρα. Κι ύστερα λένε ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο; Άτιμε Έκο, πάλι ψεύτης βγήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα