Το λυκόφως των ψευδαισθήσεων

H παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στο πολιτικό σκηνικό της χώρας με την ισχυρή αυτοδυναμία της, εδραιώνει την προοπτική μεγαλεπήβολου σχεδιασμού τετραετούς διάρκειας για τη διακυβέρνηση της χώρας μας.

Μετά την καταστροφική επέλαση του τυφώνα ΣΥΡΙΖΑ μιας τετραετίας και πλέον, αυτό ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Ο λαός προετοιμασμένος από καιρό ήταν αποφασισμένος να τιμωρήσει τα αίσχη της απελθούσας κυβέρνησης.

Ο Σύριζα της προοδευτικότητας κυριάρχησε με ψήφους ρεκόρ στα εκλογικά κέντρα που ψήφισαν οι Ρομά.

Εκεί είχαμε παντοδυναμία Σύριζα. Η ποιότητα της ψήφου των ψηφοφόρων του. Ισοδύναμη με αυτήν όλων μας, αλλά ήταν μάλλον κατευθυνόμενη. Αν ρωτήσεις σήμερα ένα Ρομά ποιός είναι πρωθυπουργός μάλλον δεν θα ξέρει όπως και δεν γνώριζε τι ψήφιζε όταν ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο αυτοί απέμειναν να τον υποστηρίζουν. Μαζί με τους ανώριμους ιδεοληπτικούς της αναρχικής αριστεράς, τα πληρωμένα πιστόλια της δημοσιογραφικής παραπληροφόρησης, τους αναρίθμητους μετακλητούς υπαλλήλους και τους κάθε λογής επιδοματούχους της επαρχίας και των μεγάλων αστικών κέντρων, που κάθονται και επιδοτούνται αιώνια ως μακροχρόνια άνεργοι, ζώντας από το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

Η αναπτυξιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στηρίχθηκε στην χορήγηση επιδομάτων πείνας σε αυτούς που δεν ήθελαν να εργασθούν και τους κρατούσε ομήρους ως ψηφοφόρους του, εκμαυλίζοντας τα ταπεινότερα των ενστίκτων τους και στην αφαίμαξη της μεσαίας τάξης που την καταδυνάστευσε και την κατάστρεψε με την ανάλγητη φορομπηχτική πολιτική του.

Μια τετραετία φρούδων ελπίδων, χαμένων ευκαιριών, τυχοδιωκτικών, ευκαιριακών επιλογών και οπισθοδρόμησης.

Η Ελλάδα διαρκώς παρέπαιε στο λυκόφως των οραμάτων και των ψευδαισθήσεων μιας άσχετης παρέας ιδεοληπτικών και εισήλθε με την ανερμάτιστη τακτική της, στο βαθύτερο σκοτάδι της μεταπολιτευτικής ιστορίας της.

Η νέα Κυβέρνηση θα δοκιμάσει οδυνηρές εκπλήξεις στο ναρκοθετημένο πεδίο, που της άφησαν και την καμένη γη, που παρέλαβε από τους αριστερούς ολετήρες.

Καθημαγμένη είναι η χώρα μας, που έχει χρέος στα παιδιά της και στις επερχόμενες γενεές να ξανασταθεί στα πόδια της. Με αξιακές αρχές και κανόνες μιας δημοκρατίας, που θα πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους ότι ο μόνος δρόμος για την πρόοδο και την ανάπτυξη που όλοι την αξίζουμε, θέλει οργάνωση, δουλειά, αρετή, τόλμη και ελευθερία, με απελευθέρωση όλων των παραγωγικών δυνάμεων των Ελλήνων σε μια εργώδη προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας χωρίς πολιτικά πρόσημα και παρωπίδες.

Για να επανέλθει στη ζωή μας, επιτέλους, η αυτονόητη κανονικότητα και η αίσθηση ότι ζούμε σε μια συγκροτημένη κοινωνία, έννοιες και πρακτικές που τόσο τις στερήθηκαν όλοι οι Έλληνες την προηγούμενη τετραετία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα