Το... δώρο του Παππά

Η ιταμή επίθεση του Νίκου Παππά, κατ’ εντολήν του Μαξίμου, ουσιαστικά του Σταλινικού που βρίσκεται δίπλα στο πρωθυπουργικό γραφείο, καλώς έγινε.

Αν δε γινόταν θα έπρεπε η ΝΔ να την εφεύρει. Το καλύτερο δώρο έκανε ο γελωτοποιός υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό ότι είχε συμφωνήσει για το όνομα της Μακεδονίας.

Αλλά είναι τόσο ανόητοι και τόσο αστείοι που δεν μπορούν ούτε να συγχρονιστούν. Μια άθλια φυλλάδα με πρώην εκδότη

σύμβουλο του Παππά (παπαδοπαίδι δηλαδή κι από τα καλοπληρωμένα) έγραψε χθες να ρωτήσει ο Κυριάκος τον Σαμαρά ποιος πούλησε το όνομα, εννοώντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Τρικυμία εν κρανίω.

Όμως, ο υπουργός της πλάκας ή διαστημικός υπουργός έκανε πράγματι μεγάλο δώρο στη Νέα Δημοκρατία, αρκεί αυτή να το εκμεταλλευτεί. Με την αήθη επίθεση σε βάρος του Σαμαρά απλά συσπειρώνει όλο το πατριωτικό μέτωπο της παράταξης, αυτούς που ξέρουν τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, αυτούς που δεν ξεχνούν την ιστορία, όσους δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν αριστερό να ξαναγράψει την ιστορία όπως θέλουν αυτοί. Το παιχνιδάκι τέλειωσε και το τελειώνει ο Παππάς και όλο το κακό συναπάντημα που αποφάσισε να τα βάλει με τον Σαμαρά.

Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί πλέον να πισωγυρίσει στο θέμα της Μακεδονίας διότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να χτυπήσει στην καρδιά της παράταξης. Και είναι η μεγάλη ευκαιρία για την ηγεσία της να ξανακερδίσει τη δεξιά πλευρά της. Διότι έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η Δεξιά χωρίς τους δεξιούς είναι τελειωμένη υπόθεση. Είναι η ευκαιρία για την περιχαράκωση του πολιτικού συστήματος, αφού έτσι το θέλει ο Τσίπρας. ΣΥΡΙΖΑNΕΛΛ και πατριώτες, αυτό είναι το δίλημμα και κανένα άλλο.

Αν παρατηρήσατε, στο προχθεσινό διάγγελμά του ο Τσίπρας χρησιμοποίησε πολλές φορές τον όρο πατριωτικό, πατρίδα κ.λπ. Είναι ολοφάνερο ότι βλέπει να χάνονται οι ψήφοι των Ελλήνων που έχουν ακόμη την πατρίδα στην καρδιά τους, που συγκινούνται με τα εθνικά θέματα και τη σημαία, που δεν είναι ακροδεξιοί ή φασίστες επειδή πάνε σε συλλαλητήριο για να στηρίξουν τα ιερά και τα όσια της χώρας.

Αυτούς τους Έλληνες μπορεί να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία και να βρεθεί απέναντι στην κυβέρνηση που ξεπουλάει τη Μακεδονία για να διατηρηθεί στην εξουσία.

Η ΝΔ έκανε λάθη, αλλά μπορεί να γυρίσει σελίδα, αρκεί να πάψει να ακούει όλους εκείνους τους γελοίους φιλελέδες που υμνούν τον Κυριάκο για το πόσο μεγάλος ηγέτης είναι και πώς κατατρόπωσε τον Τσίπρα. Ηγέτης γεννιέσαι κι αν δεν γεννηθείς τουλάχιστον με τις πράξεις σου αποδεικνύεις ότι μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Από εδώ και στο εξής, με πρώτο σταθμό το συλλαλητήριο της επόμενης Κυριακής, η ΝΔ πρέπει να κάνει την τελική της στροφή. Να ενώσει τον κόσμο της, να αναδείξει την προδοσία της κυβέρνησης, να ξεγυμνώσει τους κωλοτούμπες ψεκασμένους.

Γι’ αυτό η επίθεση Παππά είναι δώρο. Μπορεί να φέρει απίστευτη συσπείρωση στο πατριωτικό μέτωπο που θέλει την Ελλάδα με το κεφάλι ψηλά κι όχι να ικετεύει για λύση στο χρέος με αντάλλαγμα το όνομα της Μακεδονίας. Μπράβο λοιπόν του διαστημικού υπουργού που ανέδειξε τη γελοιότητα της κυβέρνησής του κι έφερε τη ΝΔ σε καλύτερη θέση. Αρκεί να την εκμεταλλευτεί…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα