Το “αθλητικό” όνειρο των Χριστουγέννων

Αυτός ο Εμπενίζερ Σκρούτζ στη «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» κάθε χρόνο ίδιος είναι. Κακός και ανάποδος ξεκινάει …βλέπει το όνειρό του και μετά γίνεται ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Φέτος διαβάζοντας τους τίτλους τέλους της ταινίας δεν άντεξα τον πειρασμό. Πως θα ήταν άραγε ο αθλητισμός ύστερα από ένα ανάλογο όνειρο;

Στο ποδόσφαιρο λοιπόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα οργάνωνε ένα μεγάλο πάρτι με προσκεκλημένους τους οπαδούς του Ολυμπιακού,

του Παναθηναϊκού της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και θα διασκέδαζαν όλοι μαζί με τραγούδια, φαγητό και στο τέλος θα έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παναθηναϊκού θα βράβευε όλους τους διαιτητές της Σούπερλιγκ για τις δίκαιες διαιτησίες τους. Η Original θα πήγαινε στο σπίτι του Ντούσαν Μπάγιεβιτς για να του πει τα κάλαντα ενώ στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα παρακολουθούσε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ από τη θύρα 4 και ο Γκαρσία θα μοίραζε δώρα στα παιδιά φίλων του Άρη.

Στο μπάσκετ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έπινε τον καφέ του ανήμερα Χριστούγεννα στο Πασαλιμάνι ενώ την ίδια στιγμή ο Βασίλης Σπανούλης θα ψώνιζε ,εθιμοτυπικά, δώρα από την μπουτίκ του ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Στον στίβο το ΕΣΚΑΝ θα ενημέρωνε τον ΣΕΓΑΣ ότι έκανε λάθος στο δείγμα του Μπανιώτη και ο αθλητής θα ήταν «καθαρός» ενώ την επομένη των Χριστουγέννων ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός θα ανακοίνωνε ότι οι επιχορηγήσεις των Ομοσπονδιών για το 2014 διπλασιάζονται από πέρυσι.

Στο εξωτερικό, ο Ζοζέ Μουρίνιο θα δίδασκε στην περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα τη Λα Μάσια.

Στη Νότιο Αμερική Πελέ και Μαραντόνα θα διοργάνωναν μαζί ένα φιλανθρωπικό αγώνα που θα τον παρακολουθούσαν… αγκαλιασμένοι οι οπαδοί της Ριβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς. Στο κρίκετ Ινδία και Πακιστάν θα δημιουργούσαν μικτή ομάδα για να αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αφήσαμε για το τέλος μια αναπάντεχη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσαν από κοινού δυο πρώην πρόεδροι ( ο ένας είναι ακόμη πίσω από τα κάγκελα) που σε διακαναλική σύνδεση παραδέχθηκαν ότι έχουν επηρεάσει διαιτητές σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Την ώρα όμως που πήγε ο εισαγγελέας να μιλήσει χτύπησε το κουδούνι. Ήταν δυο παιδιά για τα κάλαντα. Κοίταξα το ρολόι ..9:30 το πρωί Μόλις είχα ξυπνήσει…Χριστούγεννα

Χρόνια πολλά σε όλους

Keywords
Τυχαία Θέματα