Το “φαινόμενο Ρουσόπουλου” επαναλαμβάνεται

13:04 5/7/2012 - Πηγή: Antinews

Η εντύπωση που επικρατεί στην «πιάτσα» είναι ότι ορισμένοι στη ΝΔ επιδιώκουν την παλινόρθωση του κακού εαυτού της, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τους διορισμούς και τοποθετήσεις.

Ειδικά για τα κρατικά ΜΜΕ βλέπουμε να επαναλαμβάνεται το «φαινόμενο Ρουσόπουλου». Η τοποθέτηση δηλαδή σε διευθυντικές και διοικητικές θέσεις στα ΜΜΕ προσώπων που ξέρουν υποτίθεται την «πιάτσα», αλλά δεν θα τολμήσουν να κάνουν καμία ανανέωση, καμία ρήξη με το υπάρχον σύστημα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

Το μόνο που θα κάνουν θα είναι να προστατέψουν τα συμφέροντά αυτού του συστήματος, γιατί αυτό τους ανέδειξε, σε αυτό οφείλουν καριέρες και περιουσίες.

Στο τέλος κι αφού περάσουν ειδυλλιακά οι ημέρες ανοχής, θα δούμε τους ίδιους που ανέδειξε και προώθησε η κυβέρνηση Σαμαρά να στρέφονται εναντίον της, όπως δηλαδή συνέβη και με την κυβέρνηση Καραμανλή.

Παράδειγμα ένα από τα πρόσωπα που ακούγονται ως επιλογή του Μαξίμου για υπεύθυνη θέση σε κρατικό ΜΜΕ που παίζει κομβικό ρόλο στην ενημέρωση. Έκανε καριέρα αγιογραφώντας διάφορους βαρόνους και βαρονέτους της ΝΔ, μέχρι που απέκτησε επαφή με τα άδυτα των αδύτων, το «φαινόμενο Ρουσόπουλου» δηλαδή, με την βοήθεια του οποίου εκτινάχθηκε στις πρώτες θέσεις των τηλεοπτικών παραθύρων.

Και όταν ο κ. Ρουσόπουλος έγινε παρελθόν μαζί με το φαινόμενο , προσέγγισε φυσικά ανθρώπους του περιβάλλοντος του νέου ηγέτη, του Αντώνη Σαμαρά. Στον οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, ενώ προηγουμένως τον πολεμούσε. Θέλησαν λοιπόν να τον ανταμείψουν και με μια θέση βουλευτή προς δόξαν της αξιοκρατίας, αλλά υπήρχε μεγάλος συνωστισμός υποψηφιοτήτων και επιπλέον στην περιοχή που θα εκτίθετο τα γιαούρτια είναι φτηνά.

Έτσι ανταμείβεται τώρα με την υψηλή θέση σε κρατικό ΜΜΕ, από όπου ασφαλώς θα αναπέμπονται καθημερινά δεήσεις υπέρ της μακροβιότητας της κυβέρνησης σωτηρίας (τους) και λησμονιάς του παρελθόντος.

Όλα αυτά μας προκαλούν δυστυχώς αφόρητη πλήξη. Μια θλιβερή αίσθηση déjà vu…

Για να διασκεδάσουμε λοιπόν αφιερώνουμε σε όσους απώλεσαν την μνήμη τους ένα δημοσίευμα εναντίον του σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ένα από τα πολλά που έγραψε το ίδιο πρόσωπο στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Δεν έχει καμία σημασία το όνομα. Είπαμε, τα φαινόμενα καταδικάζουμε

κλικ για μεγέθυνση

κλικ για μεγέθυνση

Keywords
Τυχαία Θέματα