Τις ελπίδες στον Ύψιστο εναποθέτει πλέον το Μαξίμου

Ο Παπανδρεϊσμός έχει αξίες, έχει ρίζες, έχει μακρά ιστορία. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν απευθύνεται στους ξένους για βοήθεια. Όταν ζορίζουν ακόμη περισσότερο, δίνει στους ξένους και τα κλειδιά της χώρας. Όταν φτάσουν στο απροχώρητο, απευθύνεται στις μεταφυσικές δυνάμεις. Με ευχέλαιο στο Μαξίμου αναμένεται να απαντήσει στα προβλήματα ο Πρωθυπουργός. Αποκλειστικές πληροφορίες φέρουν τον Πρωθυπουργό να έχει ζητήσει από τον Καρατζαφέρη να του στείλει τον παπα-Τσάκαλο, που έχει και χέρι.

Αν και διαφωνεί ο Βορίδης, το αίτημα αναμένεται να ικανοποιηθεί. Αν δεν πιάσει κι αυτό υπάρχουν εναλλακτικές: καφετζούδες, χαρτορίχτρες, χαρτομάντεις, ταρό, αστρολόγοι, συνταγματολόγοι… Έτσι θα μάθει έγκαιρα το ύψος του κουρέματος, πριν του το ανακοινώσουν οι «εταίροι».

Αυτά βλέπουν  οι Έλληνες και ετοιμάζονται για μετανάστευση:«Ραγδαία αύξηση των εγγραφών ενηλίκων καταγράφουν τα φροντιστήρια εκμάθησης γερμανικών, καθώς μετά την Αυστραλία, δημοφιλέστερος μεταναστευτικός προορισμός είναι η Γερμανία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ήδη από πέρυσι οι Έλληνες άνω των 18 ετών που επιθυμούν να μάθουν γερμανικά είχαν αρχίσει να αυξάνονται, τους τελευταίους όμως μήνες οι εγγραφές στα φροντιστήρια χτύπησαν «κόκκινο».»

Μετά από έρευνα που κάναμε, οι καθηγητές δεν είναι όλοι απόγονοι δωσίλογων. Ταχύρρυθμα μαθήματα γερμανικών λοιπόν. Η Ελλάδα θα αδειάσει από κατοίκους και θα γεμίσει με φωτοβολταϊκά πάνελ, που θα στέλνουν ενέργεια στη μητρόπολη. Η χώρα θα ξανανοίγει κάθε καλοκαίρι, για να κάνουν τα μπάνια τους οι Βορειοευρωπαίοι. Οι Έλληνες εργάτες θα μετατρέπονται σε γκαρσόνια για τις ανάγκες του θέρους και μετά πάλι στις φάμπρικες των Γότθων.

Κοντοχωριανή του Αντικαγκελάριου ετοιμάζει την διαδακτέα ύλη

Την πρόθεση των Ελλήνων να εγκαταλείψουν τη χώρα τους και τις προβλέψεις για νέο μεγάλο κύμα μετανάστευσης καταγράφουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Πρόσφατο ρεπορτάζ στη γερμανική εφημερίδα «Kolner Stadt Anzeiger» με τίτλο «Τρελός για τη Γερμανία», επισημαίνει την αύξηση στη ζήτηση για εκμάθηση γερμανικών, κυρίως από νέους Έλληνες, με σκοπό να εγκατασταθούν στη Γερμανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το 2011 ο αριθμός των ενηλίκων που μαθαίνουν τη γλώσσα αυξήθηκε κατά 70% σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά, ενώ το προφίλ των μαθητών είναι κυρίως φοιτητές και εξειδικευμένοι νέοι από 25 ετών και πάνω.

 Η δικαίωση της αποικιοκρατικής πολιτικής των Γερμανών. Η Ελλάδα ανήκει πλέον οριστικά στη σφαίρα επιρροής τους. Η επόμενη γενιά αντί για  greeklish θα γράφει και θα σκέφτεται germanlish. Σε τρεις γενιές, με τις κατάλληλες προσμείξεις, θα είμαστε γνήσιοι εκπρόσωποι της Αρίας φυλής. Κάποτε οι πολλοί μάθαιναν «εγγλέζικα» και οι κομμουνιστές ρωσικά. Μέτραγες αλλιώς αν είχες διαβάσει Λένιν από το πρωτότυπο. Η αστική τάξη μάθαινε τα τέκνα της «γαλλικά και πιάνο». Πλέον αρκούν τα γερμανικά και ένα αεροπλάνο…

Στο μεταξύ, πτώση στο 5,2% από 5,3% που ήταν τον προηγούμενο μήνα, σημείωσε το Σεπτέμβριο η ανεργία στην Αυσ

Keywords
Τυχαία Θέματα