Τι γύρευε ο Νίκος Παπανδρέου στο γραφείο του Βαρουφάκη;

21:52 6/3/2015 - Πηγή: Antinews

Κατάπληκτοι έμειναν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του Υπουργείου Οικονομικών και οι υπάλληλοι, όταν είδαν τον αδερφό και σύμβουλο του πρώην Πρωθυπουργoύ Γιώργου Παπανδρέου, Νίκο Παπανδρέου να βγαίνει από το γραφείο του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Στο ωριαίο ραντεβού που είχαν πρέπει να συζήτησαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Σε σύντομη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους

είπε: «Είμαι από φύση αισιόδοξος άνθρωπος και μου αρέσουν τα τζαρτζαρίσματα». Μέχρι και τα άκρα; τον ρώτησαν. «Ε, όχι και μέχρι τα άκρα», απάντησε. Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα είναι παράνομα, επεσήμανε κάποιος από τους παρευρισκόμενους. «Δεν είναι θέμα νομιμότητας, άλλωστε όλη η Ελλάδα με βάση το νόμο είναι αυθαίρετη», είπε και αποχώρησε.

Φαίνεται πως ο κ. Βαρουφάκης, βρίσκει χρόνο ανάμεσα στις συνεντεύξεις και τις φωτογραφήσεις του, ανάμεσα στα ταξίδια και τα συνέδρια, να συναντά τον Νίκο Παπανδρέου.

Δε μας πέφτει λόγος αν και από πού τον ξέρει.

Αν και μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Προφανώς η κ. Έλενα Παναρίτη, πρώην σύμβουλος του ΓΑΠ, νυν σύμβουλος του Βαρουφάκη και καλή φίλη της οικογένειας Παπανδρέου, θα ήταν παρούσα στη συνάντηση.

Εκτός αν πήγε να διαμαρτυρηθεί εκ μέρους της οικογένειας για τις δηλώσεις της κ. Παναρίτη ότι «επί Γιώργου Παπανδρέου νομοσχέδια αποστέλλονταν στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή»

Είναι γνωστό πως ο κ. Βαρουφάκης διατηρεί εξαιρετικά στενές σχέσεις με την οικογένεια και κυρίως με τον Αντρίκο Παπανδρέου, ο οποίος το 2003 τον έφερε κοντά στον αδερφό του, για να πλαισιώσει την ομάδα των συμβούλων του στον τομέα της Οικονομίας.

Συμβαίνει μήπως κάτι και δεν το καταλαβαίνουμε;

Γιατί σαν πολλοί «Παπανδρεϊκοι» μαζεύτηκαν στο Υπουργείο.

Ας ελπίσουμε μόνο να μη μίλησαν για την εξεταστική που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ για το πώς φτάσαμε στα Μνημόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα