Θαυμάστε τους

Ο αρχιστράτηγος και ο στρατηγός φόρεσαν τη στολή παραλλαγής και πήγαν να επιθεωρήσουν το στράτευμα στην άσκηση Παρμενίων. Ο Πάνος Καμμένος, άλλωστε, ως... καλός δεξιός δεν μπορεί να μην τιμά τον ελληνικό στρατό άσε που αν είσαι μεγάλο ψώνιο δεν σταματάς να το παίζεις το κομάντο ασχέτως αν είσαι... κοτόπουλο.

[photo_1]

Αλλά ο... αριστερός πρωθυπουργός; Πώς καταπατά τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς; Από τη μια έχει γίνει

ο πιο θρήσκος της κυβέρνησης και από την άλλη ντύθηκε με την παραλλαγή και το τζάκετ του πιλότου; Τι θα λέει ο Αλαβάνος και ο Λαφαζάνης που τον έβγαλαν στο πολιτικό κουρμπέτι; Αλλά δεν πειράζει. Η «αστικοποίηση» του Αλέξη γίνεται σταδιακά. Ακριβά κοστούμια, ταξιδάκια με κότερα, παιδιά στο ιδιωτικό, χειροφιλήματα στον αρχιεπίσκοπο, επίδειξης «στρατιωτικής μαγκιάς». Τι άλλο περιμένουμε; Να φύγει και από την Κυψέλη να πάει Εκάλη;

[photo_2]

Αλλά αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα δεν έχει μεγάλη τύχη. Αν αφήσαμε την τύχη της στα χέρια του Πάνου και του Αλέξη πιθανότατα πριν καταρρεύσουμε οικονομικά να μπουν οι Τούρκοι στη χώρα. Και μόνο οι κακόμοιροι οι φαντάροι που έτρεχαν από το πρωί μπορεί να μας σώσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα