Μα γιατί τόσο άγχος κύριοι;

Παρ' ότι η... παραπολιτική (και βεβαίως τα Παραπολιτικά) δεν μας άρεσαν ποτέ, δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο site έχει γίνει... Σαμαρικό. Δεν αστειευόμαστε. Το εν λόγω μέσο ενημέρωσης (τρόπος του λέγειν) έχει βαλθεί να κάνει διαφήμιση στον πρώην πρωθυπουργό αναφέροντάς τον για ό,τι συμβαίνει στη ΝΔ.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι

ο Αντώνης Σαμαράς έχει κρατήσει έντιμη και ουδέτερη στάση και προτάσσει την ενότητα του κόμματος.

Βήχει η Άννα Ασημακοπούλου; Φταίει ο Σαμαράς; Πάει με τον Τζιτζικώστα; Την έβαλε ο Σαμαράς. Επιλέγει ο Φαήλος να στηρίξει τον Μεϊμαράκη και ο Μουρούτης τον Άδωνι; Υπάρχει «σύγκρουση» στο «Σαμαρικό στρατόπεδο».

Από την άλλη το γνωστό... site που αγαπάει ιδιαίτερα τον κ. Σαμαρά και τον χρησιμοποιεί πολλές φορές για να πουλήσει την πραμάτεια του, πήρε τις 50 υπογραφές του Τζιτζικώστα, την ανέλυσε και αποφάνθηκε ότι είναι Σαμαρικοί, επομένως και ο πρώην πρωθυπουργός είναι με τον περιφερειάρχη.

Μα γιατί τόσο άγχος κύριοι; Γιατί θέλετε όλα να τα ισοπεδώσετε προκειμένου να χτυπήσετε την υποψηφιότητα του Θεσσαλονικιού πολιτικού; Μήπως σας χαλάει τη «σούπα» του Μεϊμαράκη; Μήπως πρέπει να στηρίξει ο κάθε Νεοδημοκράτης την «παλιατζούρα» που έμεινε αμανάτι από το παλιό πολιτικό σύστημα; Γιατί δηλαδή δεν μπορεί να βγαίνει ένας νέος άνθρωπος και να διεκδικεί κάτι καλύτερο για την πατρίδα του χωρίς να πρέπει να ταυτιστεί με κανέναν; Αν θέλουν οι βουλευτές ή τα στελέχη που ήταν κοντά στον Σαμαρά τα προηγούμενα χρόνια να στηρίξουν Τζιτζικώστα είναι δικαίωμά τους και είναι ελεύθερη η επιλογή τους. Δεν παίρνουν εντολές από κανέναν. Όλοι οι άλλοι «κρυφοί» που δίνουν εντολές και παίζουν παιχνίδια ενοχλούνται γι' αυτό και βάζουν «λόγια» και στήνουν δημοσιεύματα.

Αλλά ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα