Θα ξυπνήσουν ποτέ στη ΝΔ ή θα κυριαρχεί η Αριστερά στο κράτος και η Χρυσή Αυγή στο παρακράτος;

Ας κάνουμε μια υπόθεση: Στη θέση του Γιώργου Κουμουτσάκου προχθές στο Σύνταγμα ήταν ένας βουλευτής της Αριστεράς. Ας πούμε ήταν το… κεφάλι του Νίκου Φίλη που δεχόταν τις γροθιές όπως είπε η ανεκδιήγητη κυβερνητική εκπρόσωπος, μια κάποια Γεροβασίλη. Σκεφτείτε αμέσως μετά τι θα είχε συμβεί. Θα σας το περιγράψουμε γιατί ορισμένοι, οι περισσότεροι μάλιστα, ζουν σε απόλυτη νιρβάνα στη χώρα αυτή. Ειδικά στη Νέα Δημοκρατία

που αγρόν αγοράζουν.

Λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξέδιδε πύρινες ανακοινώσεις. Στη Βουλή οι βουλευτές του θα έκαναν έναν απίστευτο χαμό. Θα ακούγαμε τα εξής: «Οι φασίστες σκοτώνουν την Αριστερά. Ακροδεξιό παρακράτος δρα κάτω από τη μύτη της κυβέρνησης», «χτυπάνε τους αγωνιστές συντρόφους μας» και άλλα τέτοια.

Το χειρότερο; Χιλιάδες κόσμος θα μαζευόταν στο Σύνταγμα και θα μούντζωνε τη δεξιά, τους υπόλοιπους βουλευτές, πλην της Αριστεράς. Θα έκαναν διαδηλώσεις, θα άνοιγαν την πόρτα στους μπαχαλάκηδες για να κάψουν την Αθήνα.

Και βεβαίως για όλα αυτά δεν θα έφταιγαν οι νεοναζί, οι Χρυσαυγίτες ή όποια άλλα κατακάθια της κοινωνίας. Φταίχτες θα ήταν οι Νεοδημοκράτες, ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να στήνει παιχνίδια εντυπωσιασμού και να τα κερδίζει.

Σκεφτείτε επίσης έναν υπουργό δημόσιας τάξης σε μια κυβέρνηση της ΝΔ. Έναν υπουργό υπεύθυνο γι’ αυτήν την απαράδεκτη Αστυνομία που έβλεπε τους φασίστες να δέρνουν βουλευτή (ή ακόμη και απλό πολίτη) και να μην κάνουν τίποτε. Ούτε μια σύλληψη την ώρα της πράξης, ούτε ένα κλομπ δε σηκώθηκε να ανοίξει τα κεφάλια αυτών των βλαμμένων που έχουν κάψει μυαλά από τα αναβολικά και που πουλάνε εθνικοφροσύνη με το κιλό.

Θα μπορούσε να σταθεί ένας τέτοιος υπουργός με την πίεση που θα δεχόταν από την αριστερά; Ένας υπουργός που λέει ότι είναι θέμα χρόνου οι συλλήψεις και τον μόνο που πιάνουν είναι αυτόν που προστάτευε από τα μπουνίδια τον Κουμουτσάκο;

Συνέβησαν όλα αυτά χθες; Ή μήπως είδαμε μια αναιμική (των περισσότερων) αντίδραση από την πλευρά της ΝΔ αλλά και από τα υπόλοιπα κόμματα; Ένας βουλευτής και μάλιστα άξιος, με περγαμηνές στο εξωτερικό, ψηφισμένος ως ο καλύτερος ευρωβουλευτής, έφαγε άγριο ξύλο και το μόνο που κάνει η ΝΔ είναι απλά να ρίχνει καμιά ανακοίνωση, να λέει κάτι για τα μάτια του κόσμου και έτερον ουδέν.

Μα που είναι ο κόσμος της; Που είναι οι μηχανισμοί της; Η ΔΑΠ και η ΟΝΝΕΔ που βρίσκονται; Τους έχει πάει ο Παπαμιμίκος και ο Ιωαννίδης εκδρομή στη Μύκονο και δεν μπορούν να κάνουν μια διαδήλωση κατά της χούντας της Αριστεράς; Ή μήπως τρώνε πολύ χρόνο προσπαθώντας να αναστήσουν τον Τζιτζικώστα;

Που είναι σύσσωμο το κόμμα που στήριξε τη Δημοκρατία στον τόπο; Που είναι το κόμμα της ευρωπαϊκής προοπτικής και της συνεχούς μάχης κατά του φασισμού, της ακροδεξιάς ή της ακροαριστεράς; Κοιμούνται στη ΝΔ τον ύπνο του δικαίου. Ομφαλοσκοπούν όταν η κοινωνία τους έχει ξεπεράσει. Κυρίως, όμως τους ξεπέρασε η Αριστερά που κυριαρχεί απόλυτα.

Άραγε αυτή τη ΝΔ τους άφησε ο Σαμαράς; Αυτός δεν ήταν που έβαλε στη φυλακή τους νεοναζί τους οποίους τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει; Ο Σαμαράς δεν ήταν που αψήφησε το πολιτικό κόστος και έχωσε στην ψειρού τα αποβράσματα που τώρα κάνουν πάλι την παρουσία τους εμφανή χωρίς κανείς να τους εμποδίζει; Αυτή τη ΝΔ πήραν άλλοι και την έχουν ευνουχίσει. Δέρνουν βουλευτές της και δεν ξεσηκώνονται, δεν γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα, δεν απαιτούν να συλληφθούν οι τραμπούκοι. Θα ξυπνήσουν ποτέ άραγε ή θα κυριαρχεί η Αριστερά στο κράτος και η Χρυσή Αυγή στο παρακράτος;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα