Θ. Μεγαλοοικονόμου: "Άντε να μην μπουμπουνίσω το ψηφοδέλτιο με ό,τι νά ’ναι σήμερα"

Να καταψηφίσει τις διατάξεις του Συντάγματος που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ προς αναθεώρηση επειδή οι βουλευτές του κόμματος δεν της έδειξαν αλληλεγγύη κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, "απείλησε", σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργαζόμενη με τον κυβερνών κόμμα βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Σύμφωνα με βουλευτές παρόντες στο καφενείο της Βουλής,

η κ. Μεγαλοοικονόμου ήταν πολύ στενοχωρημένη και θυμωμένη με τις επιθέσεις που φέρεται να δέχτηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την σημερινή ονομαστική ψηφοφορία της δεύτερης και τελικής φάσης της Συνταγματικής Αναθεώρησης, υπάρχουν ορισμένες διατάξεις όπως η καθιέρωση του ουδετερόθρησκου κράτους (άρθρο 3) και του πολιτικού όρκου (άρθρο 13) οι οποίες έλαβαν 151 ψήφους - μεταξύ αυτών και της κ. Μεγαλοοοικονόμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ίδια δεν διευκρίνισε τι ακριβώς εννοούσε με το "θα μπουμπουνίσει ό,τι να’ναι". Βουλευτές του Συριζα προσπάθησαν πάντως να την καθησυχάσουν.

Η ίδια, αφού το επεισόδιο είχε γίνει γνωστό στους διαδρόμους της Βουλής, διέψευσε πως είπε την επίμαχη φράση στο καφενείο.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα