Τα πιο μελαγχολικά γενέθλια της ΑΕΚ

Τα χειρότερα γενέθλια στην ιστορία της γιόρτασε η ΑΕΚ . Ο 90χρονος πλέον δικέφαλος αετός κατάφερε να περάσει από πολέμους, από βαριές ήττες το χειρότερο όμως της το επιφύλασσε η μοίρα φέτος όπου συμπλήρωσε την 9η δεκαετία της ζωής της αγωνιζόμενη στη Γ΄Εθνική.

Μια επέτειος που θα θυμούνται όλοι οι φίλοι της με πολύ πόνο. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του σπουδαίου ποδοσφαιριστή αλλά και επιστήμονα Λάκη Νικολάου . «Δε θα ξεπεράσω ποτέ την ντροπή της Γ΄Εθνικής» είπε αποτυπώνοντας τα συναισθήματα όλων των οπαδών

της ΑΕΚ.

Πιο αισιόδοξος στο μήνυμά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο μήνυμά του για τα 90α γενέθλια του Δικεφάλου μίλησε για περισυλλογή , προβληματισμό αλλά και για τα καλύτερα που βρίσκονται μπροστά . Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η σημερινή επέτειος των 90 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ αποτελεί για όλους εμάς ημέρα περισυλλογής και προβληματισμού κι όχι πανηγυρισμού.

Η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται σε μια ακόμη ιστορική αφετηρία και όλοι πρέπει να βλέπουμε το τέλος κι όχι την αρχή της διαδρομής.

Η ΑΕΚ που όλοι λατρεύουμε γεννήθηκε στα δύσκολα, μεγαλούργησε στα δύσκολα και καλείται να αναγεννηθεί και πάλι μέσα από τα δύσκολα.

Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε αποφεύγοντας τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Τα καλύτερα για την ΑΕΚ βρίσκονται μπροστά μας».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα