Τα πανηγύρια μπορούν να περιμένουν στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός από το βράδυ του Σαββάτου ψάχνει χώρο στην τροπαιοθήκη του για το 41ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του. Η νίκη επί του Πανθρακικού με 2-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη εξασφάλισε στους «ερυθρόλευκους» και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου , του τέταρτου συνεχόμενου στην Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο τα πανηγύρια περιορίστηκαν στα αποδυτήρια των πρωταθλητών και όχι παραέξω κι αυτό για δυο λίγους. Αρχικά η απουσία των οπαδών τους από το γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέτισαν ποινή μιας αγωνιστικής

κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας που τους επιβλήθηκε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έτσι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανθρακικό σε ένα άδειο από κόσμο γήπεδο.

Ο δεύτερος και σημαντικότερος ακούει στο όνομα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός σε τρία μόλις εικοσιτετράωρα, το βράδυ της Τετάρτης (21:45) θα πατήσει τον αγωνιστικό χώρο του «Θεάτρου των ονείρων» για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να προκριθεί στους «8» του Champions League.

Τα μυαλά όλων λοιπόν είναι στραμμένα στην μονομαχία της Βρετανίας , η αδρεναλίνη στα ύψη και κυρίως όλη η αυτοσυγκέντρωση στον ιστορικής σημασίας αγώνα για την ομάδα του Πειραιά.

Ας κρατήσουν λοιπόν, κι όχι ας αρχίσουν, οι χοροί για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος λένε όλοι στον Ολυμπιακό για λίγες ακόμη μέρες κι ο λόγος τότε μπορεί να είναι διπλός...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα