Τα μυστικά των επιγραφών του τάφου της Αμφίπολης

Καλά το έλεγε ο Νίτσε, ότι οι Έλληνες τα έχουν εφεύρει όλα κι όποιο επίτευγμα του δυτικού πολιτισμού φαίνεται καρικατούρα εμπρός στο πρωτότυπο.

Για παράδειγμα: τριπλό face control έπρεπε να περάσει όποιος ήθελε να δει τον ένοικο του τάφου. Στη λογική του «μαγικού» αριθμού 3. Γιατί και το 7 δεν πάει πίσω. Είναι η περίπτωση που εύχονται στην Κουμουνδούρου να ευσταθεί. Αν έχουμε άλλους τέσσερις τοίχους να αποσφραγίσουμε, τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν επί των ημερών του Αλεξίου του Α΄, του Μέγα Τσιπουρά.

Ενώ οργιάζουν οι φήμες για την τρίτη είσοδο. Δεν ευσταθεί η πληροφορία ότι εκεί ανακαλύφθηκαν η προτομή του Παπάγου δεξιά και του Ζαχαριάδη αριστερά, μια εκδοχή που θα ομονοούσε τον ελληνικό λαό.

Όλο το βάρος δίδεται πλέον στις επιγραφές που βρέθηκαν, που φημολογείται ότι είναι δύο και γράφουν σύμφωνα με τις διάφορες εκδοχές:

1. Αμφίπολη μπαρ: προσεχώς πρώην Γιουγκοσλάβες Δημοκράτισσες

2. Ουχί άλλους φόρους

3. Σε δέκα έτη (αστρικά) το ζήτημα της ονομασίας της Μακεδονίας θα έχει ξεχαστεί

4. Καταργήστε τον ΕΝΦΙΑ (πριν τα ξαναπάρει η Άννα στο κρανίο)

5. Μαζί τα φάγαμε (στα γλυπτά)

6. Αφήστε τα μίση, είμαστε όλοι ίσοι (μήνυμα για το σύμφωνο συμβίωσης)

7. Γιώργο γερά, να φύγει η δεξιά (μήνυμα της αριστερής καρυάτιδας)

Για να δούμε τι θα δούμε. Διότι, όλοι κάνουν τις Σφίγγες. Τις εγκεφαλικά ακέφαλες.

Προς το παρόν η αντιπολίτευση τρέμει μήπως και δικαιωθεί ιστορικά ο Πρωθυπουργός, που τα τίναξε όλα στον αέρα κάποτε για ένα όνομα. Που αποδεικνύεται ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από «ένα όνομα».

Μικρός Οδυσσέας

Διαβάστε περισσότερα

Keywords