Τα έφερε όλα Τούμπα ο ΠΑΟΚ

22:34 9/3/2014 - Πηγή: Antinews

Μεγάλη νίκη στη μετά Στέφενς εποχή πέτυχε ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας 2-1 τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα γνωρίζοντας μάλιστα την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους μετά από εκείνη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός αν και

μπήκε πιο συγκρατημένα στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του κιόλας ευκαιρία στο 33΄με ένα εκπληκτικό σουτ του Σάμαρη που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Γλύκος.

Η απάντηση όμως ήρθε γρήγορα για τον Δικέφαλο στο 36΄χάρις το τραγικό λάθος του Μανωλά που εκμεταλλεύτηκε ο Αθανασιάδης και έφερε με πλασέ το παιχνίδι και πάλι στα ίσα.

Η υπεροχή συνεχίστηκε για τους γηπεδούχους που είχαν όλο και περισσότερες τελικές και στη συνέχεια της αναμέτρησης ενώ ο Ολυμπιακός έδειχνε μπερδεμένος στα ίδια του τα συστήματα , χωρίς φρεσκάδα και δημιουργικότητα. Ο ΠΑΟΚ αύξανε την πίεσή του όσο περνούσε η ώρα και δικαιώθηκε στο 84΄όταν ο Τζαβέλας με ξερό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ρομπέρτο.

Κακή η διαιτησία του Τάσου Κάκου που δεν είδε γροθιά του Ινσαουράλδε στον Εντιγκά στο 57΄ τιμωρώντας τον μόνο με κίτρινη κάρτα ενώ έκλεισε τα μάτια σε καταφανές πέναλτι που υπέπεσε στο 39΄ο Παπαδόπουλος πάνω στον Αθανασιάδη.

ΣΚΟΡΕΡ: 36' Αθανασιάδης, 84' Τζαβέλλας - 33' Σάμαρης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23' Αθανασιάδης, 48' Κάτσε, 57' Ινσαουράλδε, 85' Τζαβέλλας, 90' Λούκας - 23' Μανωλάς, 27' Μασάντο, 56' Σαλίνο, 90' Πέρεζ

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ (83' Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Κάτσε, Λάζαρ (24' Κατσουράνης), Σαλπιγγίδης, Λούκας, Νάτχο, Αθανασιάδης (81' Χούσεν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Εντινγκά, Σάμαρης, Μασάντο, Φουστέρ (81' Πελέ), Ιμπαγάσα (15' Πέρεζ), Βαλντέζ (72' Κάμπελ).

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα