Συνεχίζει ακάθεκτη... η πέμπτη φάλαγγα του Αλέξη

Το Antinews σας είχε ενημερώσει πρώτο για τον βρώμικο πόλεμο κατά του Κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις καραμανλικές συνιστώσες του.

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο ο εν λόγω πόλεμος έχει εξελιχθεί σε «απόπειρα δολοφονίας».

Προφανώς στο Μαξίμου αντιλαμβάνονται ότι με τις επικοινωνιακές παπάτζες που εκτοξεύουν δεν μπορούν να μειώσουν τη διαφορά με την αξιωματική

αντιπολίτευση.

Έτσι αποφάσισαν, σε αγαστή συνεργασία με τους επιβουλείς της ΝΔ, να χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να ανακόψουν την πορεία της παράταξης προς την αυτοδυναμία.

Μέχρι πρότινος τα αριστεροδεξιά συντρόφια τους δεν τολμούσαν να αμφισβητήσουν ευθέως τον Κυριάκο. Βλέποντας όμως ότι οι προσπάθειές τους δεν αποδίδουν, αποφάσισαν να... βγουν στη σέντρα.

Την αρχή έκανε η Κ. Παπακώστα, η οποία επί της ουσίας με τη στάση της επεδίωξε τη διαγραφή της. Ο λόγος προφανής. Να βάλει κι αυτή το λιθαράκι της στην επιχείρηση εξόντωσης του Μητσοτάκη.

Είμαστε σίγουροι ότι όσοι διαβάσατε τις αριστεροδεξιές εφημερίδες του Σαββατοκύριακου, θα διαπιστώσατε ότι το θέμα που μονοπωλούσε ήταν η... άδικη διαγραφή της Παπακώστα.

Βέβαια τα συγκεκριμένα ΜΜΕ για να στηρίξουν την... αδικοχαμένη βουλευτίνα και να χτυπήσουν τον Κυριάκο δημοσίευσαν ακόμη και συνεντεύξεις... πικραμένων καραμανλικών επειδή έχασαν το κόμμα μέσα από τα χέρια τους. Οι οποίοι αντί να συνταχθούν στον αγώνα που δίνει το κόμμα για να απαλλάξει τη χώρα από τη λαίλαπα της αριστεράς, συντάσσονται με τους εχθρούς του.

Πληροφορούμαστε επίσης ότι ετοιμάζεται κι άλλος πικραμένος να ξιφουλκήσει κατά του Μητσοτάκη. Ο λόγος για τον Βαγγέλα ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι έχασε από τον Κυριακό και κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί.

Αναμενόμενη η κίνησή του, καθώς όλοι θυμόμαστε πόσο κουράστηκε στις εκλογές το 15’ για να μην χάσει ο Τσίπρας.

Μαθαίνουμε επίσης ότι κάποιοι καραμανλικοί ευελπιστούν να μην βγει αυτοδύναμη η ΝΔ, να μην καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση και να οδηγηθούμε σε νέες εκλογές με απλή αναλογική, όπου άκουσον άκουσον, θα κατεβούν με δικό τους σχηματισμό για να μειώσουν τα ποσοστά του κόμματος.

Δεν μας προξενεί εντύπωση. Άλλωστε, ήδη καραμανλικοί στηρίζουν διάφορα δεξιά... αποκόμματα με στόχο να πλήξουν τον Κυριάκο.

Πλέον το μίσος των καραμανλικών για τον Μητσοτάκη τους έχει τυφλώσει τόσο που εκτίθενται δημοσίως χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Νομίζουν ότι επειδή το έγκλημά τους κατά του Σαμαρά είχε επιτυχία, θα καταφέρουν κάτι ανάλογο και τώρα.

Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Ήδη ο λαός της ΝΔ τους καταδίκασε στις εσωκομματικές εκλογές και περιμένει να τους... ανταμείψει και πάλι στις βουλευτικές.

Δυστυχώς, παρόλο που κρούσαμε επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου για τις πράξεις τους. Παρόλο που κάναμε... έκκληση στον κάτοικο Ραφήνας να μαζέψει τους αυλικούς του, δεν εισακουστήκαμε. Έχουν αποφασίσει να... τσακίσουν τον Μητσοτάκη με όποιο κόστος.

Να είστε σίγουροι ότι όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, τόσο θα ενταθούν οι βρώμικες επιθέσεις κατά της ηγεσίας της παράταξης.

Πότε με δήθεν αποκαλυπτικές συνομιλίες του κοριού της ΕΥΠ, πότε με δήθεν εμπλοκές με επιχειρηματικά συμφέροντα κ.ο.κ.

Τα ίδια έκαναν και στον Σαμαρά. Όμως τότε ο σανός ήταν εύπεπτος. Ελπίζουμε ότι σήμερα δεν είναι και ότι στις επόμενες εκλογές οι νεοδημοκράτες μαζί με τον υπόλοιπο ελληνικό λαό θα στείλουν το σωστό μήνυμα οδηγώντας τον Αλέξη και την πέμπτη φάλαγγά του στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα