Συνάντηση Σαμαρά με τον επικεφαλής της American Jewish Committee

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της American Jewish Committee David Haris, στα Γραφεία του κόμματος.

Το American Jewish Committee (AJC) δημιουργήθηκε το 1906 από μια μικρή ομάδα Αμερικανών Εβραίων, που με αφορμή τα τότε πογκρόμ στη Ρωσία, αποφάσισαν να εργαστούν υπέρ της προώθησης

της δημοκρατίας, του πλουραλισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και της εβραϊκής ταυτότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σήμερα, το AJC είναι ένα διεθνές think tank, που στηρίζει τον Εβραϊσμό, και την δημοκρατία, ενώ πολεμάει τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό.

Διευθύνων Σύμβουλος του AJC από το 1990 είναι ο David Harris, που συνεχώς ταξιδεύει στον κόσμο, συναντώντας τους παγκόσμιους ηγέτες, προωθώντας την διαθρησκευτική κατανόηση και συνεργασία, την ευημερία του Ισραήλ, και του εβραϊκού λαού, και πολεμώντας τον αντισημιτισμό.

Εξαιτίας των πολυποίκιλων  δραστηριοτήτων του, ο David Harris έχει τιμηθεί και βραβευτεί πολλές φορές από τις κυβερνήσεις της Βουλγαρίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, της Ουκρανίας, της Λετονίας, κ.ά.

Η σημερινή συνάντηση έρχεται μετά τα ταξίδια στο Ισραήλ και την Ρωσία και επιβεβαιώνει ότι ο Σαμαράς κινείται με μεθοδικότητα.

Η επίσκεψη στο Ισραήλ, η επίσκεψη στην Ρωσία, η σημερινή συνάντηση,  και χίλια δυο άλλα που δεν διαφημίζονται, αλλά που συνιστούν οργανωμένη και μεθοδική εξωτερική και οικονομική πολιτική, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Αφήστε λοιπόν τους άλλους να ταξιδεύουν στην Κόστα Ρίκα, για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Ο Σαμαράς αποδεικνύει καθημερινά, ότι η πρωθυπουργία του δεν θα είναι μια από τα ίδια, ούτε μια ακόμη πολιτική διαχείριση της καθημερινότητας.

S.A.

Keywords
Τυχαία Θέματα