Συναντήσεις Φρουζή με Τσίπρα, Δραγασάκη και Τσακαλώτο;

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Novartis και στην στημένη υπόθεση στοχοποίησης πολιτικών προσώπων. Η αποκάλυψη ότι το στέλεχος της εταιρείας, Κ. Φρουζής έχει κάνει στο ημερολόγιό του καταγραφή για ραντεβού με τον Τσίπρα αλλά και με κορυφαίους υπουργούς, δημιουργεί νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τα σημειωματάρια του πρώην αντιπροέδρου της Novartis

Hellas, είτε της γραμματέως του υπάρχει αναφορά που λέει: «ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΣΟΥΡΑΝΗ/ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ».

Η αναφορά είναι για τον Δεκέμβριο του 2013.
Επίσης στα προσωπικά του αρχεία αναφέρονται και τα ονόματα των Γιάννη Δραγασάκη, Γιάννη Μηλιού και του Ευκλείδη Τσάκαλος ( είτε είναι σύμπτωση, είτε πρόκειται για τον υπουργό Οικονομικών).

Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη ανατρέπει πλήρως τα δεδομένα, καθώς μεγάλο μέρος της σκευωρίας κατά των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται στα ραντεβού τους με τον Φρουζή, όπου υποτίθεται ότι διευκολύνονταν οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κατηγορίες στηρίζονται στις αναφορές για ραντεβού που υπάρχουν στο ημερολόγιο του Φρουζή χωρίς να γνωρίζουμε αν πράγματι έγιναν ή γιατί έγιναν.

Έκτος εάν θεωρείται έγκλημα το γεγονός ότι ο Φρουζής με την ιδιότητα του επικεφαλής Συνδέσμου των φαρμακευτικών εταιρειών είχε επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Μια συνήθης πρακτική δηλαδή των θεσμικών παραγόντων της αγοράς από όλους τους κλάδους, για τον Τσίπρα και την παρέα του είναι ποινικό αδίκημα.

Έλα όμως που ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη και τώρα θα πρέπει να απολογηθούν κι οι ίδιοι για το ημερολόγιο του Φρουζή.

Την αρχή έκανε ο Αλέξης, ο οποίος με καθυστέρηση μερικών ωρών, διέψευσε ότι συνάντησε τον Φρουζή.

Έλα όμως που βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση με αυτούς που σπίλωσε. Άντε να αποδείξει τώρα ότι δεν είναι ελέφαντας.

Αναμένουμε και τις διαψεύσεις των υπόλοιπων «εμπλεκόμενων» υπουργών.

Όστις σκάπτει λάκκον θέλει πέσει εις αυτόν και ο λίθος θέλει επιστρέψει εις τον κυλίοντα αυτόν... σύντροφοι!!!

Σε διάψευση προχώρησε και ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας, σημειώνοντας ότι «ουδέποτε ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της εν λόγω εταιρείας».

«Με αφορμή τις σημειώσεις που με εμφανίζουν να μεσολαβώ το 2013, εκ μέρους του κ. Κ.Φρουζή, α’ αντιπροέδρου της Novartis Hellas, για συνάντησή του με τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δηλώνω ότι ουδέποτε ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της εν λόγω εταιρείας.»

«Εξάλλου, όπως αναφέρεται σε μία από τις σημειώσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, είχα κριθεί... ακατάλληλος για μια τέτοια 'αποστολή'», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Δελλατόλας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα