Στον δρόμο του ΓΑΠ και ο ΣΥΡΙΖΑ: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Τη μια ο Τσακαλώτος λέει ότι έχει δίκιο ο Στουρνάρας ότι η Ελλάδα δεν υπερφορολογείται. Την άλλη ο Δραγασάκης υποστηρίζει ότι είχε δίκιο ο Γ. Παπανδρέου που είπε «λεφτά υπάρχουν». Και το ερώτημα είναι: Γιατί να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ

αφού τους έχουμε ήδη όλους αυτούς κι έχουμε ζήσει τα όσα έχουν πει; Τι διαφορετικό λέει δηλαδή η Κουμουνδούρου όταν ταυτίζεται πλήρως με προηγούμενες πολιτικές;

Ωστόσο, έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε τι είπε ο Γ. Δραγασάκης, εκ των συγγραφέων του οικονομικού προγράμματος (αν υπάρχει τέτοιο) του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αδικούμε λίγο τον Γιώργο Παπανδρέου. Είχε πει το «υπάρχουν λεφτά» με την έννοια πού πάνε τα λεφτά» σημείωσε με έμφαση ο κ. Δραγασάκης σε συνέντευξή του στο left.gr και εξήγησε: «Το 2008 η κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί περίπου 60 δις ευρώ! 15 δις ευρώ από την αύξηση του ΑΕΠ, 3 -4 δις ευρώ από κοινοτικούς πόρους και άλλα 39 από δανεισμό. Άρα το ερώτημα ήταν πού πάνε τα λεφτά» τόνισε ο κ. Δραγασάκης και υπό αυτή την έννοια χαρακτήρισε λάθος το ερώτημα «πού θα βρούμε τα λεφτά», το οποίο καλείται να απαντήσει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλάβατε; Ο Δραγασάκης μας προετοιμάζει για ένα σκηνικό από τα παλιά. Το «λεφτά υπάρχουν» δεν είναι κακό μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, κι αφού υπάρχουν κάπου τα λεφτά να μην τον ρωτάμε που θα τα βρει.

Δε μας έφτανε ο ΓΑΠ τώρα θα έχουμε και τον Τσίπρα να μας λέει με απίστευτα λαϊκίστικο τρόπο ότι κάπου έχει λεφτά η Ελλάδα κι, επομένως, είμαστε μια πλούσια χώρα αλλά δεν το ξέρουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα