Στο power game κολλάει η συγχώνευση ΔΟΛ με Πήγασο - "μπαλαντέρ" το Mega

Ούτε ένα στέλεχος του Mega δεν έχει παρευρεθεί μέχρι στιγμής στις συζητήσεις που γίνονται για την ενδεχόμενη συγχώνευση των μεγάλων μηντιακών οργανισμών (ΔΟΛ και Πήγασος).

Αντιθέτως προβεβλημένος νομικός σύμβουλος του καναλιού και της Τηλέτυπος Α.Ε. λέγεται ότι παρέχει με το αζημίωτο τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες σε έναν από τους μετόχους προκειμένου να καταδειχθεί το εύρος της αυριανής εμπλοκής της Τηλέτυπος μετά από τον κυοφορούμενο γάμο μεταξύ του Πήγασου και του ΔΟΛ.

Πολιτικός παράγοντας που γνωρίζει de profundis τα μηντιακά αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ναι μεν ο Σταύρος Ψυχάρης και τα έντυπά του διαθέτουν μεγαλύτερο πολιτικό εκτόπισμα από την οικογένεια Μπόμπολα ωστόσο η επιρροή που φέρεται να ασκεί η τελευταία στην κοινωνία, η εμβέλεια των επιχειρηματικών τους δράσεων και η οικονομική επιφάνεια του Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα δημιουργούν μια ψευδο-ανωτερότητα ικανή να ισοπεδωθεί το αίτημα του προέδρου του ΔΟΛ για διατήρηση του 60%.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τραπεζικό σύστημα μια λύση για την αποφόρτιση των βαρών των συγχωνευθεισών επιχειρήσεων θα ήταν να έμπαινε στο παιχνίδι και το Star το οποίο θα μπορούσε να παράξει οικονομίες κλίμακας με το Mega και γιατί όχι;

Να το φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του στην Κηφισιά. Στο Mega πάντως δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ο διάδοχος της Όλγας Τρέμη ενώ όλα είναι ρευστά, από το αν παραμείνει στο ακέραιο η διοικητική πυραμίδα μέχρι και ο τελευταίος αρχισυντάκτης του βραδινού δελτίου ειδήσεων.

Λέγεται ότι τις επόμενες ώρες ή ημέρες θα ανακοινωθούν εσωτερικά οι αλλαγές και το εύρος των περικοπών που θα είναι ένα κοκτέιλ απολύσεων και συρρίκνωσης του προϋπολογισμού του καναλιού. Οι πιθανότητες μεταξύ Νίκου Στραβελάκη και Μαρίας Σαράφογλου είναι μισές – μισές. Βεβαίως ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Χρήστος Παναγιωτόπουλος επιθυμεί τη θέση να καταλάβει η Μαρία Σαράφογλου και όχι ο Νίκος Στραβελάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα