Στο ΠΑΣΟΚ κατέληξαν ότι μόνο UFO μπορεί να αναλάβει την Προεδρία στην παρούσα φάση

Η ΔΗΜΑΡ θα εξακολουθεί να στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά δεν θα ψηφίσει τα μέτρα.

Αυτά είναι προϊόντα βαθιάς συνθετικής σκέψης.

Να τα βλέπουν αυτά όσες θέτουν το δίλημμα «ή με τη σύζυγο ή με μένα».

Ο πλήρης σουρεαλισμός είναι ότι τρέχουν να μαζέψουν δύο που κλίνουν προς το «ναι», ενώ οι άλλοι δύο κυβερνητικοί εταίροι κάνουν «μασάζ» στα «όχι»…

Μετά τα τελευταία γεγονότα (με πρωταγωνιστή τον laugh as Yianni- Λαφαζάνη) στον ΣΥΡΙΖΑ

αγόρασαν μηχάνημα μέτρησης ετοιμότητας και θα μας ενημερώνουν για την πρόοδο τους.

Επίσης εν ευθέτω χρόνο θα μάθουμε ποιο Υπουργείο θα αναλάβει η κυρία Ζωή, προκειμένου οι υπάλληλοι να απολαμβάνουν πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με μηδενική συμμετοχή.

Με την ευκαιρία να καταγγείλουμε ότι φιμώνεται η κυρία Κωνσταντοπούλου μέσα στο ναό της Δημοκρατίας. Υπέβαλε κάπως αναλυτικά τις ερωτήσεις της επί 82 λεπτά με αποτέλεσμα να εξοργιστούν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Θανάσης Μπούρας που απείλησαν τον πρόεδρο Τάσο Νεράντζη με πρόταση μομφής.

Αν δεν έχουν χρόνο να πάνε σε άλλη Επιτροπή. Αυτή θα μετονομασθεί από Θεσμών και Διαφάνειας, σε Φιντέλ και Κάστρο…

Στο περιθώριο των μέτρων, το ΠΑΣΟΚ μας προσφέρει μια ίντριγκα από τον παλιό καλό καιρό.

Ο Ξυνίδης τα είπε όλα «τιτιβίζοντας…»

Οι «κηπουροί» ξεσηκώνονται για να χτυπήσουν το νέο αφεντικό, η Μαριλίζα αποχωρεί από το Κίνημα και συνταράσσεται το Πανελλήνιο, ο Γιάννης Πάριος της πολιτικής (κατά τον Θέμελη) Κ. Σκανδαλίδης είναι έτοιμος να αναλάβει πριν τον Σαχινίδη, ενώ πάντα παίζει και η υποψηφιότητα του Χρυσοχοΐδη (ο Παραστατίδης ανεξαρτητοποιήθηκε).

Μετά από πολυήμερες διαβουλεύσεις, στο ΠΑΣΟΚ κατέληξαν ότι μόνο Πόντιος μπορεί να αναλάβει την Προεδρία στην παρούσα φάση…

Όποιος έχει καταλάβει τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ, πάει καρφί για το Πούλιτζερ. Οι Γαπικοί κυνηγάνε τον Βενιζέλο, τον οποίο ψάχνουν και οι δικοί του ενώ τον έχουν αποκηρύξει και οι εκσυγχρονιστές.

Την άλλη μέρα τον στηρίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα

διαβεβαιώνοντας  προς πάσα κατεύθυνση ότι θα υπερψηφίσουν τα μέτρα!

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα πεθάνει ποτέ. Ακόμη κι αν αποχωρήσει ο ήλιος και κάνουν έμβλημα το πράσινο φεγγάρι.

Παράλληλα απαιτούν αλλαγή του εκλογικού νόμου επί το αναλογικότερο και προς μία κατεύθυνση που να δίνει μπόνους στο Κίνημα, λόγω προϋπηρεσίας στην εξουσία.

Το ΠΑΣΟΚ μοιάζει με μια κυρία πενήντα ετών. Πριν τριάντα χρόνια ήταν γεμάτη υποσχέσεις και την ήθελαν όλοι. Πέρασε τα τριάντα, εκσυγχρονίστηκε, ωρίμασε, μπορεί να της έλειπε η ομορφιά της πρώτης νιότης, ήταν όμως γοητευτική ανακαλύπτοντας τον «λαϊκό καπιταλισμό» του Χρηματιστηρίου και το Ολυμπιακό ιδεώδες.

Στα 47 της έντρομη από τα χρόνια που περνούν, έταξε σε όλους «τα λεφτά που υπάρχουν», με αποτέλεσμα στα 50 να μείνει με έναν εραστή που έχει την καρδιά του και δεν αντέχει τις συγκινήσεις…

Μικρός Οδυσσέας

Keywords
Τυχαία Θέματα