Στις 9 Ιουνίου, 51 τακατό!

Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Σε μια κοινωνία που η πλύση εγκεφάλου έχει γίνει τρόπος ζωής και η προπαγάνδα μέρος της καθημερινότητας είναι δεδομένο πως η κυβέρνηση των Αρίστων στις ευρωεκλογές του Ιουνίου θα πρέπει να λάβει μεγαλύτερο ποσοστό του 41 τακατό.

Ο λόγος είναι απλούστατος, άλλωστε τον επικαλούνται συνεχώς τα κυβερνητικά στελέχη προς επιβεβαίωση του θεάρεστου έργου τους.

Λένε λοιπόν… η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει αντίπαλο, «παίζει» μόνη της, είναι ο πρωθυπουργός κυρίαρχος κτλ.

Είναι ξεκάθαρο

ότι θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια η ιστορία να σε ταυτίσει με τον «πρωθυπουργό της ακρίβειας» που σαρώνει την Ελλάδα.

Πρέπει να «παίζεις» μόνος σου στο πολιτικό σκηνικό της χώρας για να προκαλείς και κατόπιν να επιχειρείς να συγκαλύψεις τραγωδίες όπως των Τεμπών, να βρίσκεσαι κάτω από αφρικανικές χώρες σε θέματα ελευθερίας του Τύπου, η διαφθορά να βασιλεύει, τα εθνικά θέματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, να έρχονται στη χώρα σου πρωθυπουργοί αδύναμων κρατών και να διασύρουν ολόκληρο το έθνος, οι Σκοπιανοί να αρπάζουν κι επισήμως τη «Μακεδονία» και να μην ανοίγει ρουθούνι, οι Τούρκοι να μιλάνε για «γαλάζιες πατρίδες» και ο υπουργός Εξωτερικών να μιλάει ανερυθρίαστα για «συνυποσχετικό», η ανασφάλεια να χτυπάει κόκκινο με πρωτοφανή εγκλήματα καθημερινά, η δημόσια υγεία να αιμορραγεί (ο κυβερνητικός βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος με τις καταγγελίες του επιβεβαίωσε το χάος), η παιδεία να είναι είδος πολυτελείας και η καθημερινότητα να έχει γίνει ο μεγαλύτερος βραχνάς για κάθε Έλληνα.

Δε σταματάνε όμως εδώ οι… επιτυχίες.

Η κυβέρνηση γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της θεσμούς που διαχρονικά έχουν σταθεί δίπλα στην πατρίδα, όπως η εκκλησία, αλλά τη θυμάται όταν τα εκλογικά ποσοστά ζορίζουν, φορώντας φανταχτερούς σταυρούς και ανάβοντας κεράκια μπροστά σε αμέτρητα συνεργεία τηλεοπτικών καναλιών.

Νομοθετούν έχοντας την κοινωνία απέναντι προωθώντας τη λεγόμενη woke ατζέντα, μετατρέποντας την Ελλάδα σε ένα συνονθύλευμα άγνωστης ταυτότητας.

Με την εύρωστη οικονομία, όπως προείπαμε, να κρατάει τα ηνία της μητσοτακικής επιτυχίας. Φτώχεια, ανέχεια αλλά η προπαγάνδα μας τονίζει σε κάθε ευκαιρία τα ρεκόρ εξόδου των εκδρομέων προς επίρρωση των επιτευγμάτων του Μητσοτακισμού, αγνοώντας δημοσιεύματα και έρευνες από έγκριτες εφημερίδες και κορυφαίους οργανισμούς του εξωτερικού που μας κατατάσσουν στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης σε όλους τους τομείς.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν επιβάλλεται να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη… για ακόμα καλύτερες μέρες, έτσι για να θυμηθούμε και ένα προεκλογικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ που πλέον πάει αγκαλιά και χέρι – χέρι με τον Μητσοτακισμό.

Επομένως, στις 9 Ιουνίου, 51 τακατό!

The post Στις 9 Ιουνίου, 51 τακατό! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα