Αντιπερισπασμοί: Φοβού τη… σταθερότητα!

Από τον Κώστα Πρώιμο

*** Αυτά που διαδραματίζονται εντός των ελληνικών συνόρων «ταιριάζουν γάντι» με την πολιτική φιλοσοφία του ανάποδου κόσμου που μας έχουν επιβάλει. Δε θα σχολιάσω τις τοποθετήσεις του κυβερνητικού θιάσου για την επίσκεψη Ράμα.

Ώστε η Ελλάδα ανήκει και στους Αλβανούς…

*** Με την ίδια αντεθνική λογική οι Τούρκοι είναι οι μπαμπάδες μας. Εξάλλου τυχαία νομίζετε ότι ο κύριος Καιρίδης υποστήριξε κάποτε πως είμαστε ένα τεχνητό έθνος; Έχετε αντιληφθεί με ποιους έχουμε μπλέξει εντός, εκτός και

επί ταυτά; Μήπως καταλάβατε γιατί η κυρία Μπακογιάννη έπαιξε στους Σέρβους εκείνο το άσχημο παιχνίδι προσφάτως; Μπορεί το μυαλό σας να ξεφύγει λίγο από τα μπούτια και τα χασμουρητά της Σάττι και να επικεντρωθεί στους τεράστιους εθνικούς κινδύνους;

*** Πήρατε πρέφα ότι δια στόματος Ράμα σαφώς πλην εμμέσως ανακοινώθηκε πανηγυρικά στους ομοϊδεάτες του στην καρδιά της Αθήνας ότι ο παραστρατιωτικός UCK πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο της Ουκρανίας στα Βαλκάνια; Εις υγείαν μας! Θυμάστε ότι ο μπαμπάς Μητσοτάκης άνοιξε τότε τα σύνορα; Απλά ο γιος Κυριάκος δεμένος στο ίδιο άρμα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Νταβός συνεχίζει το επονείδιστο μακροχρόνιο έργο που εγκαινίασε ο πατέρας του.

*** Μπορείτε να αντιληφθείτε πόσο λίγος, φοβικός και συνάμα οπορτουνιστής σε βαθμό εγκληματικό κατά της χώρας του είναι ο κύριος Μητσοτάκης αλλά και πόσο δουλικοί είναι στην ψυχοσύνθεσή τους και οι συν αυτώ;

*** Τη Γιουροβίζιον δεν κέρδισε το συμπαθές Μαρινάκι αλλά ένας τύπος που ομολογουμένως με περίσσιο σθένος δήλωσε ότι δεν ξέρει τι είναι. Αρσενικός; Θηλυκός; Ουδέτερος; Σκύλος; Πόρτα; Πορτατίφ; Και εμείς ρε αρχιλαμόγια της μαζικής επικοινωνιακής εξαπάτησης τι φταίμε; Αν το παλληκαράκι έχει υπαρξιακά και λοιπά ψυχολογικά προβλήματα δόξα τω Θεώ υπάρχουν εκατομμύρια ειδικοί για να τον αναλάβουν.

*** Ωστόσο, η δική μας περίπτωση ως έθνος μάλλον ομοιάζει με του «Νέμο». Τι νομίζετε δηλαδή; Με όσα μας έχουν καταφέρει και με τα χειρότερα που μας ετοιμάζουν πολύ σύντομα ούτε εμείς θα ξέρουμε τι είμαστε, μήτε ποιοι είμαστε. Έλληνες; Αλβανοί; Σκοπιανοί; Τούρκοι; Αρσενικά; θηλυκά; Ουδέτερα;

*** Εδώ ακούς διάφορες μακακισμένες να κάθονται στην επαρχία και να πίνουν καφέ αμέριμνες και να παριστάνουν τις «και πολύ ευρωπαίες», ομιλώντας μισά ελληνικά και μισά αγγλικά. Είμαι πολύ trendy, είμαι sad, έχω bad mood. Και όχι ρε, δε μας έχει καταβάλλει ξενοφοβία, αλλά η σκόνη της εθνικής μακακίας που εισπνέουμε μέσα από τους αγωγούς ενός κραταιού και αδυσώπητου συστήματος χειραγώγησης εκτιμάται πολύ πιο επικίνδυνη ακόμη και από τη δηλητηριώδη σκόνη της Αφρικής.

*** Είτε μας αρέσει είτε όχι, όλα μαρτυρούν ότι η χώρα μας όπως τουλάχιστον την ξέραμε τελείωσε. Η πολιτική αμορφωσιά μας, η βλακώδης ανοχή μας, η εφήμερη βόλεψή μας, εξέθρεψαν Γεωργιάδηδες, Καιρίδηδες, Κεραμέες και Φλωρίδηδες.

Όλα τα άνθη του κακού κάλλιστα ευδοκιμούν στον κήπο της πολυδιαφημισμένης «σταθερότητας» του οποίου ιδιοκτήτης είναι η διαβόητη οικογένεια Μητσοτάκη.

The post Αντιπερισπασμοί: Φοβού τη… σταθερότητα! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα