Στην... παγίδα του Βαξεβάνη (Έλεος!!!)

13:14 5/9/2018 - Πηγή: Antinews

Όλη αυτή η υπόθεση με την Σοφία Ζαχαράκη έχει μια… γλύκα και μια πίκρα. Η γλύκα είναι να βλέπουμε να κρεμάνε στα μανταλάκια τον γνωστό μεγαλοεκδότη που παίρνει καθημερινά τον αέρα του στο Μαξίμου.

Είναι ο ίδιος που είχε επιβεβαιώσει την αποκάλυψη του Antinews ότι μια ψυχή κοντά στον Τσίπρα του κλείνει κάθε βδομάδα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του. «Πάρε ένα Δημητριάδη» του λέει ο Θανάσης και ο άλλος τρέχει.

«Πάρε μία Novartis» του λέει το όργανο

και ο άλλος εκτελεί. Και κάπως έτσι συνεχίζεται η ζωή στον ωραίο τόπο που λέγεται Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πίκρα, από την άλλη, είναι με τη ΝΔ που ασχολείται επί δύο ημέρες με το αν η Ζαχαράκη θα συλληφθεί, αν ο Βαξεβάνης φιμώνει τον Τύπο, αν το Μαξίμου παίζει παιχνίδια εξουσίας και άλλα τέτοια. Γιατί ένα κόμμα να ασχολείται τόσο πολύ με μια ανοησία δεν μπορούμε να το καταλάβουμε.

Έγινε χαμός από προχθές, ενώ για το Μάτι η Πειραιώς έβγαλε μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου και έτερον ουδέν. Ο δε Κυριάκος έφαγε τη μισή του συνέντευξη στον Alpha για να μας πει για τον εκδότη λες και χ…ε ο κόσμος για τη διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ και τους δημοσιογράφους που αγκαλιάζονται με την εξουσία.

Άλλωστε μην ξεχνάμε και το παρελθόν. Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα ίδια έκαναν… Και μην ξεχνάμε ότι κάποτε ο πατήρ Μητσοτάκης είχε συλλάβει με αυτόφωρο τους εκδότες εφημερίδων.

Η μόνη κερδισμένη από αυτή την υπόθεση ήταν η Ζαχαράκη. Δεν την ήξερε κανείς, την έμαθαν και οι πέτρες, έστω κι αν έκανε τη γκάφα της. Όμως, η ΝΔ δεν έπρεπε να τσιμπήσει. Ο ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται για τον Βαξεβάνη και τα κόλπα του. Τους έχει μάθει καλά. Το να εμφανίζεται η ΝΔ ως διωκόμενη και να γεμίζει το διαδίκτυο με Free Sofia, είναι τουλάχιστον αστείο.

Τον Τσίπρα, τον Βαξεβάνη, τον Καρτερό δεν τους νικάς με το να τους δίνεις αξία. Τους νικάς με επιχειρήματα, με προτάσεις για τη χώρα, για την κοινωνία, για την ελευθερία του Τύπου. Είναι έτοιμη η ΝΔ να κυβερνήσει; Είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τα λάθη του παρελθόντος και να δει μπροστά για την πατρίδα;

Ή απλά θα πάρει την εξουσία και θα έχουμε μία από τα ίδια; Με τον λαϊκισμό να την κατατρώει, τα λαμόγια να κάνουν πάρτι, τους δεξιούς… Βαξεβάνηδες να ξεσαλώνουν;

Εκεί είναι το στοίχημα. Να δείξει η ΝΔ του Μητσοτάκη ότι μπορεί να είναι κάτι καλύτερο από το «κτήνος» που μας κυβερνά. Να αποδείξει ότι είναι ένα κόμμα που δεν θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΠΑΣΟΚ αλλά που θα δουλέψει για την Ελλάδα. Και κυρίως για να ξεριζωθούν τα σαπρόφυτα που ευδοκιμούν με όλες τις καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα