Στη φόρα τα ονόματα για τα στημένα

Έσκασε η βόμβα . Διέρρευσε η πρόταση του αντιεισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Πούλιου προς το δικαστικό συμβούλιο για το ποιοι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη και ποιοι πρέπει να απαλλαχθούν για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ξέσπασε το καλοκαίρι του 2011.

Ο Αντιεισαγγελέας προτείνει την παραπομπή 93 προσώπων ανάμεσα στα οποία γνωστοί παράγοντες , πρόεδροι σωματείων και θεσμών, προπονητές , μάνατζερ αλλά και ποδοσφαιριστές διεθνείς και μή. Για το αν τελικά παραπεμφθούν σε δίκη τον τελευταίο λόγο θα έχει το

Συμβούλιο Εφετών το οποίο με βάση την πρόταση Πούλιου θα αποφασίσει ποιους θα στείλει σε δίκη και ποιους θα απαλλάξει εκδίδοντας σχετικά βουλεύματα.

Για τους περισσότερους προτείνεται παραπομπή για πλημμελήματα ενώ προτείνει και την απαλλαγή 59 προσώπων από άλλες κατηγορίες. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάσης Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης και ο πρώην αντιπρόεδρος της, Στέλιος Σφακιανάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρας, Γιώργος Λιμπάντζης, οι διαιτητές Θανάσης Γιάχος, Δημήτρης Καλόπουλος, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και ο πατέρας του Ηλία Σπάθα, Γιάννης Σπάθας καθώς και οι προπονητές Γ.Χ. Γεωργιάδης, Σάββας Παντελίδης και Ηλίας Φυντάνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πόρισμα του Παναγιώτη Πούλιου φτάνει τις 3.100 σελίδες

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα