Σκευωρία Novartis αντί σκανδάλου – βόμβα για το τραπεζικό σύστημα;

19:51 9/3/2018 - Πηγή: Antinews

Τα παιχνίδια εξουσίας, με εμπλοκή πολιτικών, πολιτειακών παραγόντων αλλά και τραπεζιτών, επιχειρηματιών, δεν έλειψαν από την Ελλάδα.

Όμως, φαίνεται ότι η αριστερά έχει βρει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και όλα της πηγαίνουν… δεξιά. Από τους φίλους που επιλέγει, μέχρι τους συνεταίρους στη νομή της εξουσίας.

Τις τελευταίες ημέρες το Αntinews, με σειρά αναρτήσεων έχει αποκαλύψει το βρόμικο παιχνίδι που παίζει η παρέα του Μαξίμου με σκοπό τον έλεγχο της ΤτΕ

και του τραπεζικού συστήματος γενικότερα (Για το πραξικόπημα κατά της Τράπεζας της Ελλάδος θα μιλήσει κανείς; - Αποκάλυψη: Έτσι στήθηκε η προβοκάτσια κατά του Στουρνάρα).

Στην προσπάθεια αυτή έχουν καταγραφεί σημεία και τέρατα που κανείς δεν μπορεί να υποπτευτεί κι αν δεν είναι μυημένος δεν μπορεί και να καταλάβει.

Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εσχάτως χωρίς αναστολές και με όλα τα όπλα στο τραπέζι, εμπλέκονται κορυφαίοι πρώην τραπεζίτες οι οποίοι «αυτομόλησαν» από το ιδεολογικο-πολιτικό τους παρελθόν και προσέγγισαν την κυβέρνηση. Εγκατέλειψαν κεντρώους και δεξιούς φίλους και πέρασαν στην απέναντι όχθη προκειμένου να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό.

Οι φήμες λένε για έναν τέτοιο μεγαλοτραπεζίτη με σοβαρές ποινικές εκκρεμότητες για σκάνδαλα που θα έκαναν τη…Novartis να κοκκινήσει. Λένε μάλιστα ότι το σκάνδαλο με τα φάρμακα και την στημένη εμπλοκή των 10 πολιτικών προσώπων, βγήκε με τέτοια προχειρότητα προκειμένου να καλυφθεί το άλλο σκάνδαλο που θα συγκλόνιζε το τραπεζικό σύστημα και θα έκανε και πολλούς πολιτικούς, εκδότες και δημοσιογράφους να έβαζαν… κουκούλα από τη ντροπή τους ή από την ενοχή τους γιατί επέτρεψαν ή βοήθησαν στο να γίνουν όλα αυτά.

Ο μεγαλοτραπεζίτης, άκουσε για ένα πόρισμα – φωτιά που υπάρχει για το πρόσωπό του κι έβγαλε τα «σκυλιά» να αλυχτάνε. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι πιέζει ασφυκτικά κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες να μη βγάλουν στη φόρα τα άπλυτά του, να δώσουν εντολή στους γνωστούς δικαστικούς κύκλους, να θαφτεί το πόρισμα και να μην ασκηθούν διώξεις.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να απαιτήσει αποδέσμευση των λογαριασμών του, που τον έχει προβληματίσει ιδιαίτερα καθώς είχε μάθει να διάγει τρυφηλό βίο. Πώς το κάνει αυτό; Γιατί μπορεί και απαιτεί; Κρατάει από κάπου τους κυβερνητικούς παράγοντες, τους εκβιάζει ή έχουν κλείσει μια συμφωνία στη λογική: «Ο δικός σου εχθρός είναι και δικός μου, πάμε να τον τσακίσουμε;».

Αλλά υπάρχει κι άλλο ψωμί στην υπόθεση. Γιος σημαντικού πολιτικού αυτής της χώρας κινείται παρασκηνιακά, κάνει συναντήσεις με υπουργούς και κανονίζει πώς θα παιχτεί το παιχνίδι. Πώς θα σπιλωθούν άνθρωποι, πώς θα στηθούν κατηγορίες.

Ο εν λόγω γόνος είναι όλως τυχαίως και δικηγόρος ενός ελεγχόμενου σε πολύκροτη υπόθεση με τραπεζικό και real estate ενδιαφέρον. Σημεία και τέρατα.

Όπως σημεία και τέρατα είναι και ότι κάποιοι επιχειρούν με το σκάνδαλο της Novartis και τις προανακριτικές επιτροπές να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να συσκοτίσουν άλλο μεγάλο σκάνδαλο που εμπλέκονται έκπτωτοι ή και νυν τραπεζίτες.

Έχει ψωμί η υπόθεση…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα