«Σφάζονται» η Κόλλια – Τσαρουχά με τη Νοτοπούλου;

14:16 1/9/2017 - Πηγή: Antinews

Χωροταξικά μοιράζονται τον ίδιο όροφο και τις χωρίζει ένα δωμάτιο, κάτι παραπάνω δηλαδή από μια μεσοτοιχία. Πληροφορίες όμως θέλουν τις δύο κυρίες της κυβέρνησης στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης να μην ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα και να περιορίζονται μόνο στα βασικά, ενώ σχεδόν κανείς στη Θεσσαλονίκη δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς κάνει η νεαρότερη από τις δύο.

Πρόκειται για την υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και την

επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη κα Κατερίνα Νοτοπούλου.

Φαινομενικά και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά: Πραγματοποιούν συναντήσεις, δέχονται επισκέψεις, συγκεντρώνουν αιτήματα, καταγράφουν προβλήματα και συσκέπτονται με φορείς της περιοχής.

Αυτονόητο ήταν λοιπόν οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν την κυρία Κόλλια – Τσαρουχά, αν αληθεύει ότι οι σχέσεις τους «περνούν κρίση». «Το Γραφείο είναι το αυτί και το μάτι του πρωθυπουργού, δεν με απαξίωσε» απάντησε, ενώ έσπευσε να προσθέσει πως για την κυρία Νοτοπούλου είναι η «μαμά» της λόγω του ότι είναι μια «πολύ νέα κοπέλα».

Ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης πάντως με ανάρτησή του στο facebook σχολίασε: «Ένας χρόνος πέρασε και κανείς στη Θεσσαλονίκη -αλλά και στην Ελλάδα- δεν κατάλαβε τι κάνει η κα Νοτοπούλου ως Γραφείο Πρωθυπουργού που δεν μπορούσε να το κάνει η κα Κόλλια ως υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης ... Εν πάσει περιπτώσει, με τις... οικογενειακές ιστορίες δεν αποκομίζει όφελος η πόλη».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα