Σχέση από απόσταση με το κατοικίδιο σου; Δες πώς θα το αντιμετωπίσεις!

14:09 1/9/2017 - Πηγή: iPop
Αν έχεις ή είχες ποτέ κατοικίδιο ζώο, γνωρίζεις πολύ καλά πως είναι ένας απ’ τους πιο αυθεντικούς δεσμούς που έχεις στη ζωή σου. Οι τετράποδοι φίλοι μας, δεν ζητούν τίποτα παραπάνω απ’ την αγάπη και τον χρόνο μας. Πώς είναι όμως ν’ αποχωρίζεσαι τον καλύτερό σου φίλο για μεγάλα χρονικά διαστήματα; Τι γίνεται όταν η απόσταση μπαίνει ανάμεσα σας;

Σ’ έναν ιδανικό κόσμο τα κατοικίδια μας θα μπορούσαν να πάρουν το πρώτο τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο και να έρθουν να μας βρουν. Επειδή όμως αυτό δεν είναι και πολύ εφικτό, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να εκμηδενίσεις την απόσταση.

Βρες
τρόπο για βιντεοκλήση

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι το σκυλάκι σου δεν μπορεί να μιλήσει αλλά μέσα από μια βιντεοκλήση μπορείς να δεις το κουταβάκι σου που τόσο σου έλειψε. Μα επιτέλους πότε θα είναι δυνατή η τηλεμεταφορά;

Γίνε εθελοντής σ’ ένα καταφύγιο για ζώα

Ναι καταλαβαίνουμε πως μπορεί κανένα απ’ αυτά να μην είναι το δικό σου, αλλά το να είσαι γύρω από άλλα ζώα σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα και θα προσφέρεις. Τι καλύτερο έχεις να κάνεις;

Αγόρασέ του κάτι μέχρι την επόμενη επίσκεψη

Το να αγοράσεις κάτι για το κατοικίδιό σου, μέχρι την επόμενη επίσκεψή σου, κάνει την αναμονή να φαίνεται λιγότερο επώδυνη και τον χρόνο να κυλά πιο γρήγορα.

Ζήσε με τις αναμνήσεις

Μέχρι να τον δεις ξανά! Δες όλες τις φωτογραφίες που έχετε μαζί, ξανά και ξανά. Θα δεις όλες τις ωραίες στιγμές που έχετε περάσει. Κάθε φωτογραφία και μια μικρή ιστορία.

Μίλα γι’ αυτό στους φίλους σου

Το να μιλάς για το κατοικίδιο σου σε άλλους ανθρώπους μπορεί ν’αποδειχτεί πολύ ανακουφιστικό! Βγάλε από μέσα σου όλα τα συναισθήματα που έχεις. Μπορείς ακόμα να τους εξιστορήσεις όλες τις γλυκές σας και αστείες ιστορίες.

Το σκυλάκι σου αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής σου. Το να είσαι μακριά του είναι στενάχωρο, αλλά όταν επιστρέφεις νιώθεις ό,τι είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής σου!

Photo: petchatz.com

The post Σχέση από απόσταση με το κατοικίδιο σου; Δες πώς θα το αντιμετωπίσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα